Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA:SA Czy zagrał byś w ...

WaterAqua

Lotniczy Serwer  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrał byś na serwerze typu transport towaru samolotami ? (Truck w powietrzu)

• Tak, z chęcią bym zagrał na takim.
    • Nie, lepiej zrobić inny rodzaj serwera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwerów Truck jest wiele, a przewóz samolotami to raczej nie jest unikalny pomysł. By serwer był popularny, musi mieć coś w sobie i być przede wszystkim oryginalnym.

Nie zagrałbym. :)

Opublikowano

Spokojnie, o gamemoda nie należy się martwić bo prawie gotowy. Tylko zastanawiam się, czy jest sens robienia takiego serwera.

Opublikowano

Osobiście myślę, że to coś nowego. Ale musisz jakoś przemyśleć lotniska przy dużej liczbie osób. Bo jakoś nie widzi mi się, że 5 samolotów typu andromeda ląduje w tej samej chwili na lotnisku xD

Opublikowano

Jak najbardziej. Nie grałem jeszcze takiego czegoś w Gta. I wydaje mnie się że to jest nowy pomysł bo serwerka takiego jeszcze nie widziałem.

Opublikowano

Osobiście myślę, że to coś nowego. Ale musisz jakoś przemyśleć lotniska przy dużej liczbie osób. Bo jakoś nie widzi mi się, że 5 samolotów typu andromeda ląduje w tej samej chwili na lotnisku xD

Lotnisk ok. 20 będzie. Te wbudowane już i największe dla samolotów typu andromeda i at-400. Dodatkowo system sam będzie losował gdzie gracz ma lecieć ;)

Opublikowano

nie zagrałbym bo to lekki przeżytek, a GTA SA nigdy w sumie mi się nie podobało. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

nie zagrałbym bo to lekki przeżytek, a GTA SA nigdy w sumie mi się nie podobało. 

Lekki przeżytek? Tutaj spora liczba osób dalej gra czy to na SAMP-ie czy na MTA. Chyba tylko dla ciebie to przeżytek. I jak GTA SA może ci się nie podobać? xD

Opublikowano

Wasze posty trochę mnie zmotywowały. Ponieważ większość gamemoda mam już gotowe (w dzień-dwa w pełni gotowy będzie), to w tym lub następnym tygodniu wystartują testy ALPHA. Jeżeli ktoś z Was jest chętny na uczestnictwo zapraszam na PM.

P.S. Czekam też na dalsze opinie o takim typie serwera.

P.P.S. Oczywiście mowa o platformie SA-MP.

Opublikowano

Lekki przeżytek? Tutaj spora liczba osób dalej gra czy to na SAMP-ie czy na MTA. Chyba tylko dla ciebie to przeżytek. I jak GTA SA może ci się nie podobać? xD

Spora liczba osób także nadal gra w Tibię, Metina czy inne gry "z przed epoki", GTA SA, nigdy mi się nie podobało, fabuła czarnego brata z getta średnio mi się podobała, a to że oferowała dużo więcej możliwości niż poprzedniczki, nie jest argumentem dla którego miałbym męczyć się przez tą fabułę. ( nigdy nie ukończyłem GTA SA)

wole gta v ale samp to jest bajka duzo lepsza zabawa niz w multi gta v (samp lepszy bo wieksza roznorodnosc)W gta v nie ma truck serwerow itp 

A w konsolowym GTA SA masz jakiekolwiek MTA, Truck servery etc? swoją drogą, Samp i inne, to tylko mody do GTA SA, a GTA Online, jest oficjalne, Zobaczymy co będzie gdy/jeśli V zawita na PC ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Przewóz samolotami już istniał i istnieje (Pilot's life) wiec troszeczkę spóźniony projekt. Życzę ci powodzenia w rozbudowie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...