Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wrzucam to z innego tematu w którym już tłumaczyłem
Kopiujecie i wklejacie ten skrypt do folderu Scripts przykładowo pod nazwą SAC
Teraz pobieracie interesujący was plugin do sac, następnie wklejacie go do folderu Common pod nazwą "SidasAutoCarryPlugin - NazwaPostaci" (przykładowo SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia) oczywiście w formacie lua. Teraz włączacie BoL'a, uruchamiacie SAC i dołączacie do gry. SAC sam dobiera z zainstalowanych wcześniej pluginów skrypt do postaci którą gracie (o ile zainstalowaliście do niej ów plugin :D). 

Skad pobrac SAC?

http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/     Tutaj nie ma nic do pobrania tylko sam skrypt .

A co ty niby chciałeś pobierać o.O Skryptów z pastebin się nie pobiera, kopiuje się je wkleja do notatnika (najlepiej notepad++) i zapisuje zmieniając fomat na lua :O

Opublikowano

Dodalem  skrypt JakCass przez custom i mi wpakowalo plik .lua do folderu Scripts.Czyli mam go przeniesc do folderu common?

W folderze scripts mam SAC a common SidasAutoCarryPlugin - Cassiopeia?

Dobrze?

/Edit.

Wszystko ladnie smiga.Mozna Close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...