Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Lista Online [Skrypt]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej hej, to znowu ja zrobiłem ten skrypt w jakieś 5 minut nie wiem czy o to wam chodziło w poprzednim moim poście ale myślę że to to.

Komendy:

/online - aby sprawdzić ile jest osób online [Pokazuje też ich nick]

Galeria:

98b104729d5f.png

Link:

http://pastebin.com/VMbA1EZ6

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wiem czy tak mało przydatne. Bardzo dobrze sprawuje się na serwerach gdzie jest tłum ludzi. I chcesz sprawdzić ile osób jest aktualnie na serwerze

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tutaj nie ma co oceniać. To nie jest skrypt, który jest na screenie, ten, który wrzuciłeś nie dość, że jest skopiowany prawdopodobnie ode mnie, to jeszcze nie wiem, czy to w ogóle jest skrypt...

/command online - co to jest?

gdzie trigger, gdzie cokolwiek? 

Jeżeli nie masz co wstawiać, to wyjdź na dwór z kolegami, albo porób coś twórczego, a nie zasyfiasz forum czymś, co nie dość, że nie działa, to jest bezużyteczne.

Opublikowano

Wiesz co taka odpowiedz zasługuje na zgłoszenie do administracji. Skopiowany od ciebie? za kogo ty mnie uważasz bezczelny dzieciaku. Nie działa ? Zostało to osobiście przetestowane przeze mnie bo gówna na forum bym nie wrzucił. 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ten skrypt to tzw. "Śmiech na sali". Więcej nie będę komentował, gdyż nie ma co... Dwie cienkie linijki skryptu i [DL], od tego służy /list, /who. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Jaki skrypt! Gratulacje i jeszcze ta licencja, bo uważaj, że ktoś będzie takie coś chciał -.- jeszcze do tego ten twój post:

Wiesz co taka odpowiedz zasługuje na zgłoszenie do administracji. Skopiowany od ciebie? za kogo ty mnie uważasz bezczelny dzieciaku. Nie działa ? Zostało to osobiście przetestowane przeze mnie bo gówna na forum bym nie wrzucił. 

Jednak gówno wrzuciłeś, jakby banowali za głupotę to raczej by cię tu nie było :D i jeszcze "bezczelny dzieciaku" hahaha  xD, a jesteś od niego młodszy... a zresztą tu nie chodzi o wiek, a o dojrzałość, której ci brakuje, nie imponujesz...

Hej hej, to znowu ja zrobiłem ten skrypt w jakieś 5 minut nie wiem czy o to wam chodziło w poprzednim moim poście ale myślę że to to.

Komendy:

/online - aby sprawdzić ile jest osób online [Pokazuje też ich nick]

Galeria:

98b104729d5f.png

Link:

http://pastebin.com/VMbA1EZ6

Jaki poprzedni post? Kto by chciał takie skrypty... gdzie niby te nicki się wyświetlają, bo chyba patrzyłeś na tabie...  polecam pobawić się klockami, a nie za takie rzeczy się brać...

|----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----|

|------------Darmowe-Skiny.PL---------------|

|----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----|

|------------------------------------------------|

|DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!|

|--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------|

Opublikowano

To zgłoś, powodzenia. ;-)

Nie nazywaj kogoś dzieciakiem, jeżeli nie wiesz w ogóle z kim piszesz. ;-) 

Mam 3 razy więcej latek od Ciebie, 10 razy większe umiejętności, zamiast sprawdzić co wstawiłeś, czy aby na pewno jest to przydatne i działające, to mnie wyzywasz.

Po prostu śmiech na sali. :-)

Opublikowano

W dodatku, że skrypt źle napisany, to nie ma sensu. Tak trudno zrobić coś od siebie? P.S, jeszcze licencja? 

Gratulacje! zajebisty skrypt! Like za zachęte. - Ironia.. Człowieku, zabierz się najpierw za układanie klocków LEGO, potem zabieraj się za skrypty.

Jezeli juz ktos by chcial skorzystać ze skryptu, to tu macie działający: 

http://pastebin.com/tEtK0FUW

Lupo, Twoje skrypty nie są wcale lepsze 

1394047278-U990178.png

Opublikowano

@UP Dobra dziecko, skończ pierdolić. Znalazł się, znawca pluginów i skryptów. Skrypt na 5 linijek zabiera więcej  ramu od tego który ma kilkaset linijek Haha xD

Opublikowano

@UP Dobra dziecko, skończ pierdolić. Znalazł się, znawca pluginów i skryptów. Skrypt na 5 linijek zabiera więcej  ramu od tego który ma kilkaset linijek Haha xD

Uzasadnij mi swoją odpowiedź. Wiem z doświadczenia. Serwer z 40 slotami + 54 skryptami padnie z braku RAM'u ;* 

1394047278-U990178.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...