Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja - niedociągnięcia ?

Pr0Fight3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas rozgrywki "mamy" opcje odrodzenia się na kimś. Jednak w rzeczywistości można wybrać tylko 'Podstawową'. Moje pytania brzmią :
1. Czy tylko ja tak mam, czy ogólne niedociągnięcie ?
2. Czy ktoś może wie kiedy ta opcja będzie dostępna ?
3. Czy ktoś może wie czy idąc tropem BF (:D) jak ktoś się na mnie odrodzi, to będę dostawał punkty ?

Opublikowano

1. Wszyscy tak mają. To będzie wprowadzone dopiero, a teraz będą chyba testy.
2.Pewnie za niedługo...
3.Nie wiem. To będzie do dupy... Ktoś się na kimś zrespi i to ani przejąc punkt bo wrogowie się na siebie respią. Ktoś się respi i od razu ginie... W ogóle coraz bardziej słabsza jest ta gra...

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem niepotrzebny  update. Mogliby by dać więcej mam a nie wygląd menu gdzie nawet nie wiem jak się WYLOGOWAĆ. Zamiast tych odrodzeń mogliby dać coś w stylu medyka hehe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem niepotrzebny  update. Mogliby by dać więcej mam a nie wygląd menu gdzie nawet nie wiem jak się WYLOGOWAĆ. Zamiast tych odrodzeń mogliby dać coś w stylu medyka hehe.

medyka raczej nie dodadzą, tę właściwość po części przejął szturm. Ponadto medyk nieustannie by padał, mapy są dość "wąskie" więc nie zdążyłby resnąć i spieprzyć - jakiś snajper w połowie drogi by go ustrzelił, albo i nawet wcześniej...

Gra BYŁA dobra, dopóki nie zmienił się dyrektor firmy, produkcji czy czegoś tam. On spierdolił i to dosłownie - wyczaił jaką gra zyskała popularność, to chciał teraz trochę zarobić i tak przemielił tą grę, że zrobił TOTALNE PAY2win, a wcześniej elegancko było wszystko piknie i ładnie, że samemu w miarę rozwoju postaci byłeś w stanie wykupić sobie najlepszy sprzęcior po jakichś 120-150h grania. A teraz jeszcze dopierdzielają taki system odblokowywania broni, że wydasz 150k, żeby móc sobie odblokować broń poziomu 8. Wkładki po 8k jedna no i jeszcze co śmieszniejsze wsparcie oddziału na OKREŚLONY czas. Wprowadzili obowiązek naprawy ekwipunku, co 3-4 mecze trzeba wydać jakieś 600, żeby biegać z normalnym setem, a tymczasem w najlepszym przypadku zarobisz 350-450 za mecz. Powaliło  ich do reszty!

Gra zeszła na psy i to STRASZNIE! Jeszcze jakieś 3-4 miesiące temu było nawet spoko, nerfy broni były trafione, ale to co odwalają z polityką pieniężną wewnątrz gry jest powalone. Strasznie mnie tym wkurzyli i rozżalili, bo była to jedyna sensowna pozycja, w której można było osiągnąć coś sensownego przy nie zbyt długim czasie gry. Teraz nie będziesz miał nic, jeśli nie zabulisz realnej kasy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Popieram goscia z gory(zfiriusz)dawno to byla gierka fajna elegancko sie gralo ,ale po tym jak zmienili zbroje i  caly ten wyglad to juz jest porazka  jak lubilem w to grac, mialem generala 4 3 2 gwizdki i w takich stopniach mialem postac . Tera  to juz nie pogra same chatery graja bez bota szans nie ma grac ledwo leb wystawisz to cie nawet z pistoletu kropna z odleglosci sniperskiej no bez jaj ,ta gra zeszla na psy normalnie parodia zeby ten caly ubisoft nie poradzil sobie z cheaterami taka firma i bezradni jak dzieci . :angry:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...