Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban ;x

SirSligo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Miałem już blokade konta w lol'u na 7 dni. Zaraz po odwieszeniu mojego konta postanowiłem, że trzeba troche pograć. Mam 13 lv i Rozegrałem 23 meczy z tego 6 przegranych w ciągu 2 dni. Dzisiaj mój internet się rozłączył, ponieważ mam internet z dynamicznym nadawanym adresem IP i wywaliło mnie z gry. Za jakieś 5 minut internet się ustabilizował i mogłem kontynuować grę. Niestety, gdy wszedłem na moje konto okazało się, ze znowu otrzymałem Blokade konta na 7 dni :(

Podobno, że jak się rozegra dużą ilość gry, to czas się zmniejsza... To w końcu ile trzeba rozegrać tych gier, aby ban był mniejszy? 100000000 gier? -,-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Za co dostałeś bana.. w mailu piszą. Btw. net się resetuje sam raz na dobę więc nie graj wtedy ;c simply

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Gg.op czy coś masz poziom kary fizycznej , mi z reguły spada o 50 pkt na dzień bez leava , za 1 masz 200 pkt kary , jest to jakiś tam system sprawdzenia , ale nie sugeruj się tym w 100 %

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie słyszałem o systemie zmniejszania się kary za ilość rozegranych gier. Możesz np. rozegrać 100 gier, a dostać kilka raportów i znów mieć bana. Jeśli wiesz, że masz takie problemy z Internetem, to musisz grać rzadziej lub po prostu wyczuć ten odpowiedni moment. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Masz 13lv, to kwestia 2dni jeżeli grasz cały dzień. ja bym zrobił konto od nowa, chyba, że masz tam już jakiegoś dobrego championa.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja dostałem bana na 7 dni gdy miałem 10lvl (+/-) oraz 12 wygranych (+/-). Ostatnio wywaliło mi neta jak miałem coś około 100 zwycięstw. I nawet ostrzeżenia nie dostałem. A wywaliło mnie w ok. 15 min, a grali potem jeszcze dość długo bo się kolegi pytałem to chyba jakoś do 30 minuty

Opublikowano

Czasem jest tak, że gracze po prostu nie wysyłają raportów na Ciebie, bo jeżeli gra im się dobrze i nie widzą różnicy w tym, że nie mają jednego gracza, to nie ma żadnego problemu. A czasem za głupie rozłączenie neta można otrzymać niemiłą nagrodę :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...