Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To już jest koniec

Gość azerf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreście nadszedł ten długo przez nas oczekiwany dzień...koniec roku ;DDD Mamy wreście wolną rękę co będziemy robić ;D Co macie zamiar robić przez wakacje?Ja jade na wieś odpocząć od tego miejskiego cyrku i hałasu ;]

Opublikowano

To juz jest koniec niema juz nic jesteśmy wolni możemy pić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Wiesz wakacje jak wakacje,gdy zacznie być bosko my musimy wracać;/

A moja średnia to 3,6 ale większość przedmiotów to mi nauczycielki podniosły do x,5 ;d Chyba z 4 przedmiotami tak mam więc jestem Happy ;D

@Down

Mam 3 ale uratowały mnie chyba z 5 punktów ;D

Opublikowano

No wreście koniec tej BUDY!!!A co do średniej to ja mam chyba 4.1;)

A jakie Macie zachowania?Ja mam niodpowiednie:P

11hbhnt.png

Opublikowano

Ja mam bardzo dobre w poprzednim półroczu miałem celujące!

Średnia hmmmmmm.... chyba 3 Ileś albo 4 ileś! Nie wiem bo mnie to nie interesuje

Opublikowano

Mam takie pytanie...

Jakie płyny czy substancje najlepiej działają odstraszająco na komary,muchy osy?W tym roku prubuje świec dymnych a w mieście mnie już h*j bierze od tych much...Kilka pudełek z grami już poszło w kilka upierdliwych much -.-

Opublikowano

Średnia 4.4. Pewnie będę siedział na basenie większość wakacji z kumplami. Darmowy wstęp mam.

Opublikowano

co do azerfa i much

kup sobie muchołówkę^^

fajne to takie ci muchy z pokoju wyłapuje

... a średnia no cóż 4,06

a wakację zamierzam spędzić w kambodży^^

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi;] Mam chyba uniwersalny sposób,zamiast iść na siłke narąbać jakiś gałęzi iglastych itd a potem palić,dymi i śmierdzi ale metoda sprawdzona ;D

Opublikowano

a ja zachowanie wzorowe (celujace ;B) i srednia powyzej 4 xD reszty nie zdradze bo jak zdradzilem to mysleli, ze kujon jestem :F

Opublikowano

Srednia:3.9 xD

Zachowanie: 5

Wzrost: 1m 69cm ... <hahah>^^

A tam i tak olewam szkole ... Bot wazniejszy ,bo bez bota to nie robota xD

Opublikowano

Jezu...odpocznijcie od kompów bo wam sie mózgi zlansuja -.-

Opublikowano

Mam już ciebie dość...zamknij lepiej jadaczkę gnoju,gówno o mnie wiesz...ja jestem maniakiem jak byś chciał wiedzieć i wiem z czym wiąże sie długotrwałe siedzenie przed komputerem więc wróć jak podrośniesz.

Opublikowano

Jak mnie wkur***** takie dzieci jak Mikiel. Ja tam nie gram tylko w ms a wakacje chce w tym roku spędzić w domu bo co rok zawsze wyjeżdżam więc dla odmiany chce pozostać w domu.

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Ja natomiast nigdzie nie byłem chyba 3-5 lat. Chciałbym dla odmiany gdzieś jechać, ale trudno kasy nie ma.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

wr"u"c?

Pierw Mikiel, naucz się Polskiego. Po drugie według mnie jesteś jednym z dzieci neostrady. Przestań się zachowywać jakbyś miał z 10 lat! Chyba, że tyle masz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...