Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak więcej zarabiać?

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć , ostatnio nie miewam dobrych dni , zarobki mam strasznie słabe i cały czas porażki.

Wie ktoś jak szybciej zarabiać kredyty?

W moim grażu mam (M4 Sherman , StugIII,Amx38,Premium niemiecki III t.)

Opublikowano

Konto premium. Przynajmniej nie będziesz musiał jeździć tym samym czołgiem cały czas...

Staraj się robić jak najwięcej dmg w bitwie i nie otrzymywać głupich strzałów.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Kup czołg premium i nim zarabiaj.

Nie wydaję kasy na gry on-line ;)

Konto premium. Przynajmniej nie będziesz musiał jeździć tym samym czołgiem cały czas...

Staraj się robić jak najwięcej dmg w bitwie i nie otrzymywać głupich strzałów.

Cały czas staram się zadawać jak najwięcej Dmg no ale cóż...

Opublikowano

Nie wydaję kasy na gry on-line ;)

Cały czas staram się zadawać jak najwięcej Dmg no ale cóż...

A jednym z ważniejszych zadań WG jest nakłonienie cię do tego. Sorry, takie F2P.

A drugi problem to kwestia braku umiejętności gry, znajdź klan, oglądaj filmiki, czytaj porady i z czasem się poprawi.

Opublikowano

A jednym z ważniejszych zadań WG jest nakłonienie cię do tego. Sorry, takie F2P.

A drugi problem to kwestia braku umiejętności gry, znajdź klan, oglądaj filmiki, czytaj porady i z czasem się poprawi.

Jak dotąd cenami golda mnie jak na razie zniechęcili ;)

Opublikowano

Jak dotąd cenami golda mnie jak na razie zniechęcili ;)

A zachęcają niskimi zarobkami ;) Gdyby nie to nie byłoby tego tematu

Opublikowano

Nie kombinuj :D , ale serio http://screenshooter.net/6717201/qrjyxrw za 1000 golda 20 zł rlly?

Podbijam. Fort Knox. 12 000 golda i 12 000 000 kredytów za 582,32 zł. Teraz po zniżce za 415,90.

Za taką cenę w życiu tego nie kupię, gdybym miał do dyspozycji taką sumę do wydania tylko do gier internetowych to bym sę kupił dostęp do WTGF. Który jest swoją drogą tańszy od tego zestawu... A gracze i tak narzekają że za drogi.

Opublikowano

Witam niestety tego typu gry sa jak gry z kasynem ty jako gracz nigdy nie wygrywasz ale grasz. Z twoich pojazdow do zarabiania kasy nadaje sie tylko stug3 reszta do zyda. A jezeli planujesz dluzsza rozgrywke tankami i tak bedziesz zmuszony zakupic czolg premium.

Opublikowano

Witam niestety tego typu gry sa jak gry z kasynem ty jako gracz nigdy nie wygrywasz ale grasz. Z twoich pojazdow do zarabiania kasy nadaje sie tylko stug3 reszta do zyda. A jezeli planujesz dluzsza rozgrywke tankami i tak bedziesz zmuszony zakupic czolg premium.

Nie prawda. Mam kumpla w klanie, który gra w wota już dość długo i nie posiada żadnego czołgu premium, a u niego w garażu stoi już IS-7 (dla niedowiarków wojak1111). Chłop ma 3000 tysiące bitew na KW-1 i jemu ten czołg służy jako zarabiaczka. Jeżeli masz cierpliwość do tej gry to kup sobie KW-1 i graj nim, bo 20 000 tysięcy na pewno dasz radę wyjść na czysto. Staraj się robić jak najwięcej obrażeń, bo za obrażenia masz kredyty, a za kille exp. Ten czołg nie wymaga jakiś dużych umiejętności.

Opublikowano

To zrób sobie jakąś zarabiaczkę no premium typu BDR lub Kv-1

W ostateczności polecam stronę dogry.pl - 1000 golda wystarczy na 5t premium

Opublikowano

Dzięki za rady chłopaki , nie spinać się i grać dla frajdy , wczoraj Stugiem miałem super bitwę 36k na + :) , a M4 29k , a co do tej strony dogry.pl , jak szybko trzepać punkty ?

Opublikowano

Dzięki za rady chłopaki , nie spinać się i grać dla frajdy , wczoraj Stugiem miałem super bitwę 36k na + :) , a M4 29k , a co do tej strony dogry.pl , jak szybko trzepać punkty ?

Najszybciej reflinki (nie radzę na mpc wstawiać), odpowiadać na pytania (mało dochodzi i dopiero po tygodniu), lub wypełnianie ankiet (sponsorpay itp.)

Opublikowano

Najszybciej reflinki (nie radzę na mpc wstawiać), odpowiadać na pytania (mało dochodzi i dopiero po tygodniu), lub wypełnianie ankiet (sponsorpay itp.)

O reflinkach no to wiem jaka kara za to jest ;) , a screeny ? Opłacalne to ?

Opublikowano

O reflinkach no to wiem jaka kara za to jest ;) , a screeny ? Opłacalne to ?

2 punkty za 1 ss... Warto kilka wstawić, my z  Faqirem cały folder ss'ów wysłali ;p 

Odpowiadaj na pytania, zadawaj pytania (mogą być nawet głupie, typu ile jest czołgów w grze), proś znajomych o zarejestrowanie się, rób dużo ssów i wszystkie wstawiaj. Tyle. 

Opublikowano

2 punkty za 1 ss... Warto kilka wstawić, my z  Faqirem cały folder ss'ów wysłali ;p 

Odpowiadaj na pytania, zadawaj pytania (mogą być nawet głupie, typu ile jest czołgów w grze), proś znajomych o zarejestrowanie się, rób dużo ssów i wszystkie wstawiaj. Tyle. 

Ok dzięki , moim zdaniem temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...