Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie nauczyć rozkładać umki?

FastFlash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, lubie bardzo tą gre ale jak gram to zawsze mam problem z umkami, nie ogarniam ich, zwykle na necie patrze ale rzadko kiedy znajduje, jak sie nauczyć ich rozkladania?

Arcymistrz
Opublikowano

Pierwszym sposobem jest na pewno wiedza o postaci, jest to konieczne, aby wiedzieć na czym powinniśmy się skupić, w jakich sytuacjach się obracamy itp.

Możesz też patrzeć na f. Margonem jak ludzie w PP rozdają umiejętności i analizować to. 

Opublikowano

Tego nie trzeba się uczyć. Dajesz punkt umiejętności w to co Ci się bardziej przyda, np. w umkach pod magię absorbacja magiczna. Przydatny będzie również symulator umiejętności. Jeśli Ci jakieś umki nie wyjdą to zawsze możesz je zresetować za drobną opłatą.

oudcdy.jpg

/

Opublikowano

Dla Ciebie może drobna, dla mnie 50k to majątek -_-

Ogólnie nie ogarniam np Maga ( moja główna postać ) pod sciane, kulke czy whatever.

Opublikowano

A więc tak... Pod ścianę robisz umki kiedy expisz na potworach, które stoją po kilka w jednej linii. Pod kulkę robisz umki pod PvP i pod exp z potworkami, które są pojedynczo/nie stoją w jednej linii. 50k to około 30 minut lootania na zulusach, sam robiłem trzecią postać i przy wbijaniu 24-26lvl'a zarobiłem 200k.

oudcdy.jpg

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...