Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WW] Mało Fps w CoD WaW

Artur1600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, że pomimo dobrego do tej gry komputera mam ledwe 20 fps na najniższych wymaganiach. Moje podejrzenia lecą na win 7, gdyż ta gra została stworzona przed stworzeniem win 7.

Dobra tera komp:

intel core i3 2,56 Ghz

Nvidia GeForce 315M

4 GB RAM

Proszę o pomoc.

Opublikowano

właśnie chodzi o to, iż mój kolega ma kartę na minimalne wymagania i gra sobie na średnich wymaganiach w 40 fps. Nie mam pojęcia jakim sposobem może to wina windowsa, gdyż on ma xp.

P.S jego komputer:

Ati Radeon 1600XT

Intel Pentium 4 3,1 Ghz

2 Gb RAM

Opublikowano

mówiąc najniższych wymaganiach miałem też na myśli rozdzielczość 800x600. CC użyte 2 razy.

Mało miejsca na dysku, powyłączaj wszystkie programy, defragmentacja dysku, gamebooster, przeczyść kompa (Wiatraczki zapchane przykładowo). Ekstremalna propozycja: format :D Lub po prostu nie zagrasz ;f

3t6EGVz.png

Opublikowano

dysk D ma u mnie 75 GB jest wolne (tak tam jest cod) game

boostera używam i daje skutki, 25-40 fps ale to wciąż przymało jak na taką grafikę. co do przeczyszczenia wiatraczka może być problem gdyż mam laptopa.

• 2 miesiące temu...
Budowniczy
Opublikowano

Wiesz co Zainwestuj w Prock'a , Grafike i Możesz Spróbować z SSD dyskiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...