Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Play Online, błąd 711

punisher1991

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam problem z internetem mobilnym Play Online HUAWEI E156G, ponieważ podczas próby połączenia wyskakuje mi błąd widoczny na załączonym ss'e (ss3, ss2). Próbowałem w usługach a tam to co trzeba jest ustawione "Automatycznie" No i nadal ten sam błąd. Wiem, ze wielu z was poradzi mi pisząc "Zrób Formata" Lecz ta opcja naprawdę jest mi nie na rękę, więc proszę o jakieś pomysły. Posiadam Windows 7 64bit. 

Próba włączenia poprzez panel sterowania > sieć i internet > centrum sieci i udostępniania > zmien ustawienia karty sieciowej > prawy na Play > Połącz

http://www32.speedyshare.com/JEBJC/download/ss3.jpg

Ten sam identyczny błąd gdy klikam połącz w panelu sterowania Play.

http://www32.speedyshare.com/MPedA/download/ss2.jpg

Ps: Korzystałem z tego internetu jak i z tego samego modemu przez 2 lata i nic a teraz mam ten błąd z niewiadomych mi powodów..

Z góry dziękuję.

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może popełniłem błąd nie ujmując iż na drugim laptopie internet "ten sam modem" działa. Dlatego też nie warto iść do salonu by dowiedzieć się, że modem jest sprawny.

Opublikowano

Powiem tak: ja korzystał z blueconnect'a przez 2 lata, po czym jak się okazało po prostu padł sam modem. W serwisie stwierdzili, ze mogą mi to wymienić uwaga - za 150 zł ... Zrezygnowałem i kupiłem starego galaxy young'a z możliwością ustawienia telefonu w trybie modemu i internet pyka. Tak więc spróbuj zawieźć go do jakiegokolwiek salonu i po prostu spytaj - sprawdzenie modemu z tego co dobrze pamiętam jest darmowe.

TErqQ.png

Opublikowano

Popronuje zainstalować na nowo program Play online badź jaki tam używasz(ja mam Play-owski i działa mi modem juz 4 latka(ten starszy na HSDPA)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...