Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WallpapersHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

=

=

=

=

=

=

=

Reklama

=

=

=

=

=

=

=

WallpapersHD jest to program w, którym można pobierać rozmaite tapety hd na komputer.

Download v1.0.0:

http://www.mediafire.com/download/mzpv5guze3ms3uc/WallpapersHD.exe

Download v1.0.1:

http://www.mediafire.com/download/ms3x9z7vq3u1vad/WallpapersHD.exe

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/adc1c7d5a144fc01fc8843a6bb5a8512df5d4e312a7a8e30d258864c1fcde4cb/analysis/1393272396/

Jak tego użyć:

- Mamy Takie okienko:

WspGxtJ.png

- Wybieramy sobie link:

lc92T6V.png

- Klikamy load i wyświetla nam się obrazek(trochę może potrwać, zależy od szybkości internetu):

LjJ2Ewi.png

- Klikamy download i w folderze main mamy ten obrazek:

mivYgMJ.png

Wkrótce zostanie dodane więcej tapet.

Opublikowano

Fajnie :) Ty mój hejterze z pokenation xD

Ta lista jest statyczna? Fajnie by bylo jakby lista byla jakos aktualizowana i po zaznaczneiu odrazu pokazywala by sie miniaturka <3

Opublikowano

Fajnie :) Ty mój hejterze z pokenation xD

Ta lista jest statyczna? Fajnie by bylo jakby lista byla jakos aktualizowana i po zaznaczneiu odrazu pokazywala by sie miniaturka <3

Listę pobiera ze strony ja wrzucam nową listę na ftp a program co włączenie aktualizuje ją

Napisanie tego w vb.net to okolo 30-60 min jak dla mnie Ale lajk leci

Dla mnie to 10 - 5 min :D (tylko 54 linijki kodu ^_^, łącznie z przerwami)

//edit

postaram się zrobić wersje java.

//edit 2

nowa wersja właśnie wyszła(v1.0.1)

//edit 3

dodano więcej obrazków.

Opublikowano

Nic takiego tutaj nie ma , Nie zmieniłeś nawet podstawowego designu, lub nawet nie ustawiłeś przezroczystych labeli...

Sam napisałeś że napisanie czegoś takiego zajmuje nie więcej niż 5 minut.

Myślę że nie ma po co zaśmiecać forum czymś takim, popraw to co napisałem.

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Nic takiego tutaj nie ma , Nie zmieniłeś nawet podstawowego designu, lub nawet nie ustawiłeś przezroczystych labeli...

Sam napisałeś że napisanie czegoś takiego zajmuje nie więcej niż 5 minut.

Myślę że nie ma po co zaśmiecać forum czymś takim, popraw to co napisałem.

dla mnie 5 - 10 min, dla ciebie 2h, wiesz dla czego bo twój program to śmieć tego jest od ciula spamery nie pomagają w uczeniu się.

Opublikowano

dla mnie 5 - 10 min, dla ciebie 2h, wiesz dla czego bo twój program to śmieć tego jest od ciula spamery nie pomagają w uczeniu się.

Ja Ci próbowałem pomóc, a Ty nawet krytyki nie umiesz przyjąć. Wróć lepiej do książek i się trochę poucz o programowaniu

a potem udostępniaj swoje nędzne programy których nikt nie pobierze oprócz twoich kolegów z klasy. Pozdro

PS: Mój spamer i tak jest lepszy <3 niż te twoje gówno

btw w hobby: "programowanie" to czemu nie umiesz nic zrobić lepszego?

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

Ja Ci próbowałem pomóc, a Ty nawet krytyki nie umiesz przyjąć. Wróć lepiej do książek i się trochę poucz o programowaniu

a potem udostępniaj swoje nędzne programy których nikt nie pobierze oprócz twoich kolegów z klasy. Pozdro

to jest krytyka ?

"Nic takiego tutaj nie ma"

hobby: "programowanie" to czemu nie umiesz nic zrobić lepszego?

Opublikowano

to jest krytyka ?

"Nic takiego tutaj nie ma"

hobby: "programowanie" to czemu nie umiesz nic zrobić lepszego?

Widzę że z głupim nie ma się co kłócić, tak postawisz na swoje i zrobisz ten swój gówniany program którego nikt nie pobierze. Pozdro ;)

1394041940-U1116777.png

Opublikowano

To co pisalem ze 30 - 60 minut to dlatego ze ja bym zrobil skrypt php i do tego w vb.net i wystarczylo by wrzucic do folderu na ftp i odrazu na programie by bylo i do tego wyswietlalo by nazwe pliku a nie url

Opublikowano

2014-02-25_16-41-59.png

Każdy ma swoje początki cwaniaczku, bardzo dobrze że coś robi i powinno się go za to chwalić, dowalić komuś to każdy potrafi... Człowiek potrzebuje jakiegoś wsparcia moralnego a nie sam hejt, zresztą zawsze tak będzie więc nie wiem po co to mówie ;s

BTW: Ktoś tu chyba nie rozumie słowa "Hobby"

Opublikowano

1. Po co robić coś co już jest, lub dawno zostało ogarnięte ? Zachowaj dla siebie, chyba ze to jakas fajna nowosc

To co pisalem ze 30 - 60 minut to dlatego ze ja bym zrobil skrypt php i do tego w vb.net i wystarczylo by wrzucic do folderu na ftp i odrazu na programie by bylo i do tego wyswietlalo by nazwe pliku a nie url

Blagam wystarczy pobrac zwyczajna biblioteke FTPvb.vb ważącą 6kb zalogować sie i wpisać ftp.download(listbox.selected) i po robocie, lol.

Ludzie korzystajcie z tego co już jest zrobione, i dodawajcie to jakoś do swoich kodów żeby było szybciej. Robienie 50x tego samego gówna w niczym wam nie pomoże.

--------

Tapety nawet same sie ustawic nie potrafia, popraw to

Bo ja nie wiem jak ty masz 50 linijek kodu, skoro to jest tylko IO.file.create + file download.

Opublikowano

1. Po co robić coś co już jest, lub dawno zostało ogarnięte ? Zachowaj dla siebie, chyba ze to jakas fajna nowosc

Blagam wystarczy pobrac zwyczajna biblioteke FTPvb.vb ważącą 6kb zalogować sie i wpisać ftp.download(listbox.selected) i po robocie, lol.

Ludzie korzystajcie z tego co już jest zrobione, i dodawajcie to jakoś do swoich kodów żeby było szybciej. Robienie 50x tego samego gówna w niczym wam nie pomoże.

--------

Tapety nawet same sie ustawic nie potrafia, popraw to

Bo ja nie wiem jak ty masz 50 linijek kodu, skoro to jest tylko IO.file.create + file download.

Wtf ktoś zdekompiliuje i ma twoje passy do ftp a tak tylko php przekazuje liste plików
Opublikowano

Wtf ktoś zdekompiliuje i ma twoje passy do ftp a tak tylko php przekazuje liste plików

Tak faktycznie ktoś pragnie mojego FTP na którym są jebane tapety do downloadu i inne pliki .txt do testu, a hosting zapewne darmowy.

Opublikowano

Szczerze?

Program nic specjalnego,design nie zmieniony,owy program można napisać w niecałe 10 minut...

Pozdrawiam ;) 

Opublikowano

Jak będzie tego więcej, to szperanie ślepo po linkach jest bezsensowne. Miniaturki powinny być oddzielnie tworzone i wstępnie ładowane z programem, lub przy filtrowaniu w razie potrzeby. Nie mówiąc już o zastosowaniu jakiś tagów, nazw, id tapet itd. itd.

Pomysł jest, ale wykonanie jeszcze raczkuje z pieluchą.

9obpmnjr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...