Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MODY][1.6.4][ALPHA-WL] MINE HORIZON

Nightingale

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

35cizcp.jpg

Witam, szukam chętnych osób do testów mojego serwera. Na razie mam tylko paczkę modów i hosting na 7 slotów, czyli w sam raz na zamknięte testy. Jak wszystko będzie szło gładko to serwer powinien wystartować wkrótce.

Osoby zainteresowane niech piszą w tym temacie. 

• nick minecraft
  • znajomość modów i pluginów
  • coś od siebie (jeśli masz coś do powiedzenia)
  • umiejętności specjalne* (jeśli posiadasz)  xD
  • moje wymagania: musisz umieć posługiwać się plikami minecrafta (czyli jak dam ci paczkę to ty nie będziesz się pytał co z nią zrobić, czy gdzie co wkleić)

*- bardzo mile widziane osoby chętne do pomocy w pluginach lub zainteresowane współpracą.

Chwilowo jest tylko plugin do logowania, reszta przyjdzie z czasem :)

Lista modyfikacji:

• Thaumcraft + addony
  • Mo' Creatures
  • Infernal mobs
  • Hardcore Ender Expansion
  • Magical Crops
  • Twillight Forest
  • Inne

Razem jest ponad 40 modyfikacji. Nie ma tutaj żadnych modów technicznych (IC2,BC) i nigdy nie będzie, więc proszę o to nie pytać. Dodatki są dobierane tak aby stworzyć jak najlepszy klimat RPG.

Paczkę i IP będę wysyłał osobom chętnym na PW. 

Zainteresowani proszę pisać WL czeka.

~Prace chwilowo zawieszone ze względu na brak serwera (mój niestety był za mały), przepraszam...

~Poszukuję sponsora

bipsMal.png

Opublikowano

Chyba serwer nie jest wystarczająco interesujący albo wymagania zbyt duże xD W takim razie proszę o propozycje: w jaki sposób mogę zachęcić was do gry na tego typu serwerze?

bipsMal.png

Opublikowano

Nick: eXoShini

Znajomość modów i pluginów: Bardzo dobra znajomość modów, a pluginów też w miarę dobrze :D

Coś od siebie: Serwer w moim typie, czyli bez modów technicznych :3 Polecę 2 mody które nadają się na serwer rpg: Plunder Rummage i Buffed Tools.

Umiejętności specjalne: Hmm chyba doszukiwania się bugów xD

Mnie zachęciło wystarczająco, że to będzie serwer rpg, po prostu tematu nie widziałem xD

Opublikowano

• nick minecraft: czaman

•  

znajomość modów i pluginów: mody-częściowo w zależności jakie, na własnym serwerze posiadam ich 111 i ogólnie około 75% perfekt, pluginy raczej ogarnę każdy z racji czasu pracy przy serwerach, jest to już około 18 miesięcy

coś od siebie (jeśli masz coś do powiedzenia): chętnie dołączę do sieci serwerów na modach jeśli jest takowa planowana

umiejętności specjalne* - praktycznie każdy plugin i jego komendy, konfiguracja itd. Przy OP GM chętna pomoc dla graczy bez GIVE z mojej strony

moje wymagania: musisz umieć posługiwać się plikami minecrafta (czyli jak dam ci paczkę to ty nie będziesz się pytał co z nią zrobić, czy gdzie co wkleić): umiem wiem :);)

Opublikowano
  • nick: Czeli
  • znajomość modów i pluginów: Znam się bardziej na modach technicznych, lecz te, które są wymienione również ogarniam <prócz TC4, bawiłem się kiedyś TC3>
  • coś od siebie Nazywam się Pawel. We wrzesniu koncze 21lat. Ogolnie mieszkam we Francji oraz w wolnych chwilach gram w Lol'a badz Minecraft'a :)
  • umiejętności specjalne: Potrafie sobie kark skręcić. <joke>
  • moje wymagania:[...] Spoko. Dam radę ;)!

PS Widzę, że oglądało się Log Horizon :P

1384358313-U695412.png

Opublikowano

• szyszuPL
  • znajomość modów i pluginów : wzorowa :D 
  • coś od siebie (jeśli masz coś do powiedzenia) nie mam nic do pwoiedzenia 
  • umiejętności specjalne*  xD charyzmatyczny, przekonojący dobry ds. marketingu , początkujący grafik , i monter trailerów 
  • moje wymagania: musisz umieć posługiwać się plikami minecrafta (czyli jak dam ci paczkę to tynie będziesz się pytał co z nią zrobić, czy gdzie co wkleić) to chyba każdy potrafi ;)

ps ile masz lat ? ja 16...

Waros RPG - Krwawy Tron 2018 PREZENTACJA MPC Forum - KLIK
sygnatura.png

SERWER OD GRACZY DLA GRACZY!

Opublikowano

Death9Angel6: Świetne propozycje. Prawie na pewno znajdą miejsce u mnie :)

szyszuPL: Lat mam 19 i trochę xD

Niestety ale z okazji tzw. "ostatków" dziś i jutro do południa mam zajęte. Tak więc serwerem zajmę się jutro popołudniem/wieczorem. Czyli sobota wieczór, max niedziela dam paczuszke i IP, jeśli da radę to ogarnę też jakiś prywatny kanalik na TS'ie u znajomych więc prawdopodobnie będzie można pogawędzić.

bipsMal.png

Opublikowano

• nick minecraft : wojtek909

• znajomość modów i pluginów: w 80 %

coś od siebie : nie przeklinam na serwie i jestem ogarnięnty

umiejętności specjalne:umiem budować

moje wymagania: tak

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, mam nadzieje, że Thaumic Tinkerer będzie zawierał Kami czyli uaktywnienie pro itemów których i tak masakrycznie ciężko zdobyć xD

I czy będzie addon Thaumic History ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...