Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze najlepsze chwile Battlefield

Kenway.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :] Temat zostal zalozony by dzielic sie swoimi wynikami w grze.Pokazac swoje statystyki oraz fajne momenty.

Moj najlepszy wynik w wszystkie czesci battlefielda jakie gralem (1942,2,P4F,BC2,Heroes)

Byl w BC2.Wtedy to byl wynik na multiku 6k i tylko 3 zgony.

Zapraszam do dyskusji.

Zapraszam tez by pokazywac screenshoty.

TONV8iZ.png

Opublikowano

Ja w battlefield play4free grałem stg i miałem 92-28, miałem także 101-36 ale ss nie mam te oba wyniki ze stg77aug :) a i chyba około 20k exp na karkand goraczka tak dobry wynik (przynajmniej na mnie) ;)

Opublikowano

Każda zdobyta gwiazdka za Szturmowca / Podbój / Broń ;_;

Edit A tak serio to chyba miażdżenie innych na Operacji Blokada :D

Opublikowano

@up ;___________________________________________;

Ostatnio 100 razy wyrzucilem paczki amunicji i zdobylem 5k punktow xDD + 3 punktow ktore dogralem = 8 k... wbilem 2 lvl'e na raz xD BC2

TONV8iZ.png

Opublikowano

Najlepsze akcje robiłem z kolegą w bad company 2, przyczepialiśmy C4 do UAV i jeden podlatywał do heli lub nad czołg a drugi detonował :D fajnie się goście wkurzali i zarzucali wszelkie cheaty :D

A i również w BFBC2 na mapie heavy metal na podboju zawsze braliśmy we dwóch z kolegą najbliższy punkt od strony respa drużyny przeciwnej, nie raz było tak że mieliśmy tylko ten jeden punkt :D

Opublikowano

rozwalenie Helki oraz Little Birda ze SMAW'a... będąc w Little Birdzie kolegi i naprawiając go ;) Takich chwil nie mogę niestety nagrać :P Muszę zmienić kartę graficzną z AMD na GeForce, zainstalować ShadowPlay i wtedy mogę 1 przyciskiem zapisać ostatnie 5 minut gry :O Z tego co widzę to i tak większość tylko pisze jakie to ma osiągnięcia a nie daje SSów ani filmów :D No szkoda ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

rozwalenie Helki oraz Little Birda ze SMAW'a... będąc w Little Birdzie kolegi i naprawiając go ;) Takich chwil nie mogę niestety nagrać :P Muszę zmienić kartę graficzną z AMD na GeForce, zainstalować ShadowPlay i wtedy mogę 1 przyciskiem zapisać ostatnie 5 minut gry :O Z tego co widzę to i tak większość tylko pisze jakie to ma osiągnięcia a nie daje SSów ani filmów :D No szkoda ;)

Po co 5 ostatnich minut?

Ja zapuszczam nagrywanie na cały czas gry, bo mi to tam różnicy nie robi, 30 minut filmiku ~5GB. :D

Jak tak wszyscy narzekają na brak ss, to prosz. Jedna z moich pierwszych gier apachem.

f7f89e1b43e2411b.jpg

436951440626370320491.png

Opublikowano

Po co 5 ostatnich minut?

Ja zapuszczam nagrywanie na cały czas gry, bo mi to tam różnicy nie robi, 30 minut filmiku ~5GB. :D

Jak tak wszyscy narzekają na brak ss, to prosz. Jedna z moich pierwszych gier apachem.

f7f89e1b43e2411b.jpg

Ciebie Kirito i Zielenieca podziwiam poprostu. Ja najczesciej mam staty 5/10 (10 zginiec) a po 3k punktow mam bo daje apteczki amunicje duuuzo asyst.

TONV8iZ.png

Opublikowano

66/23 z tego co pamiętam w play4free. Miałem screena na telefonie, lecz wyjebaobao mi wszystkie zdjęcia. xD I chyba drugi raz byłem w czołgu w trójce to trafiłem lecącą helkę. :P Może nie wielkie osiągnięcie ale cieszy. :>

Opublikowano

Po co 5 ostatnich minut?

To ja nie wiem co ty masz za "jakość" ale u mnie 30 minut to ok. 40GB to po 1 :P Po drugie nie chcę zaśmiecać sobie całego dysku i nagrywać przykładowo 3h żeby znaleźć ten jeden epicki moment ;) powiedzmy sobie szczerze, trafić Helkę i Jeta przykładowo nawet normalnie z RPG to nie tyle co skill a szczęście że akurat będą odpowiednio latać :D

Opublikowano

To ja nie wiem co ty masz za "jakość" ale u mnie 30 minut to ok. 40GB to po 1 :P Po drugie nie chcę zaśmiecać sobie całego dysku i nagrywać przykładowo 3h żeby znaleźć ten jeden epicki moment ;) powiedzmy sobie szczerze, trafić Helkę i Jeta przykładowo nawet normalnie z RPG to nie tyle co skill a szczęście że akurat będą odpowiednio latać :D

I tu się różnimy, bo ja (przynajmniej w p4f) nawet ze snajperki, czy pistoletu w 75% zabijałem (zabijałem, bo od 4 miesięcy grałem w p4f z 5 razy i wszedłem już z wprawy, ale z RPG trafię za każdym razem, choć w całym swoim życiu mam może 3 godziny mechem przegrane) na strzał w głowę i nie nazwałbym tego fartem, ale co kto lubi ;)

post-320491-0-48313000-1393610993.png

Nie sugeruj się wagą pliku w cieniu, bo tam głupoty jakieś podają, z normalnym nagrywaniem 30 minut wychodzi ~5GB + ja co ~5 minut dzielę sobie filmiki, aby potem z łatwością odszukać dany fragment.

post-320491-0-90371700-1393611278_thumb.jpg

Moja druga gra na Basra rush, może lepiej by mi poszło, gdyby nie było w przeciwnym teamie aimbota i gdyby szturmowcy dawali ammo, ale jest jak jest.

Minutę temu odpaliłem z nudów bf4, gram sobie na hotelu, strzelam z SR i taki double headshoot 500m *.* jak ja żałuję, że klawisz PrtScr tu nie działa...

436951440626370320491.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pochwalić się własnymi akcjami? :D No to macie zbiór takich :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...