Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Pytania odnośnie Bola

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1) Czemu jak klikam > Bol studio.exe > to nic sie nie dzieje ? jest tak ponieważ jest jeszcze zablokowany dla free userów ? czy jest jakiś inny problem ?

2) po czym poznam że odpalony skrypt będzie działał ? wziąłem sobie skrypt na kate i teraz niewiem po czym poznać czy on działa, będzie coś pisało czy coś sie pokaże ? 

prosze o pomoc

Opublikowano

1. Spróbuj odpalić przez administratora

2. Wejdz pierw w customa jakiegoś z "zachaczonym " skryptem w BoLu , jak w grze bedziesz mial taką tabelke koło mapy i będzie pisało "Combo " itp. to działa :)

Opublikowano

1) Czemu jak klikam > Bol studio.exe > to nic sie nie dzieje ? jest tak ponieważ jest jeszcze zablokowany dla free userów ? czy jest jakiś inny problem ?

2) po czym poznam że odpalony skrypt będzie działał ? wziąłem sobie skrypt na kate i teraz niewiem po czym poznać czy on działa, będzie coś pisało czy coś sie pokaże ? 

prosze o pomoc

1. Uruchom jako administrator.

2. Na poczatku gry na chacie powinno sie cos pojawic.

Opublikowano

sprawdziłem i na chacie nic mi sie nie pokazało po prostu tak jakbym grał bez bola, ale jak włączałem runde to w bolu pisało że skrypt został zainjektowany ale też skrypt nie działa, klikam spacje , shift, literke T tak jak w skrypcie pisało i nic

Opublikowano

"BoL succesfuly injected" tak samo mam :D I w grze ani śladu BoLa :D Poczekam do jutra

sprawdziłem i na chacie nic mi sie nie pokazało po prostu tak jakbym grał bez bola, ale jak włączałem runde to w bolu pisało że skrypt został zainjektowany ale też skrypt nie działa, klikam spacje , shift, literke T tak jak w skrypcie pisało i nic

Macie tak ponieważ Free BOL jest jeszcze off, musimy czekać na patch.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...