Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są rodzaje padów do xboxa? opis

Streach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chodzi mi o zwykle pady, jakies klawiaturki, kierownice, do sterowanie samolotami itp.

jakby się dało do prosiłbym o jakies zdjecie, czy jest dostepne w polsce i jaka cena około

Opublikowano

chodzi mi o zwykle pady, jakies klawiaturki, kierownice, do sterowanie samolotami itp.

jakby się dało do prosiłbym o jakies zdjecie, czy jest dostepne w polsce i jaka cena około

Nie rozumiem ale postaram się odpowiedzieć. To tak pady mamy kolor czarny,biały przewodowy lub bez przewodowy cena pada 130zł 

Następnie kierownica do sterowania samolotami wydaje mi się,że nie ma ale nie jestem pewien wiem,że jest kierownica samochodowa do kinecta i bez też działa.Służy do gier wyścigowych cena 160zł

Klawiatury xbox360 owszem są cena to 80 zł lepiej za 140 kupić 

Hama konwerter Speedshot do Xbox360 mysz klawiatur będziesz grać jak na kompie na klawia i myszce :) 

Wszystko znajdziesz na Allegro ceny są własnie z tej strony. Mam nadzieje,że orzymam like :) Pozdrawiam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...