Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się przenieść na West?

wra271lta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema takie pytanie czy opłaca się przeniesc konto na westa ? bo mam zamiar albo przeniesc swoje konto 30 level /S3 lub stworzyc nowe 

Opublikowano

Nie przenoś się jak masz Silver, nie opłaca się. Jak masz D1 to wtedy coś tam Ci się opłaca :P

Aczkolwiek jeśli więcej znajomych masz na EUW to imo wystarczający powód

Opublikowano

Warto przneieść się ... Ja osobiście z Westa na Nordica przeszedłem i strasznie tego żałuje ... I od tamtej pory nie gram w Lola

Opublikowano

zależy, tak jak koledzy wyżej zauważyli na niskich dywizjach na każdym serwerze są gówna, śmiecie i robaki, dopiero d1/challenger podejrzewam, że na west jest wyższy poziom, ponieważ gra tu więcej znanych graczy.

Opublikowano

Siema takie pytanie czy opłaca się przeniesc konto na westa ? bo mam zamiar albo przeniesc swoje konto 30 level /S3 lub stworzyc nowe 

West to server dla graczy mocniejszych w skillu jeśli chodzi o rankedy polecam ale z S3 spadniesz do brązu 1/2

Polecam, lecz pamiętaj że tam są bardzo dobrzy gracze i że musisz nadganiać razem z nimi jeśli oczywiście chcesz grać rankedy.

14 lat  

Opublikowano

Na Twoim miejscu zostałbym na obecnym serwerze. Wiadomo, jak to jest, każdy chwali swoje, a potem możesz żałować tej decyzji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Z daną dywizją nie radze Ci się przenosić poniewaz spadniesz ale na WEST z brązu do takiego silvera 3 łatwo jest wyjść. Z tym się zgodzę ze na WEST są bardziej ogarnięci gracze i mniej trollów. 

Opublikowano

Opłaca się, opłaca :) dużo polaków tam gra, mógłbym żec, że jest tam ich "chmara"... naszczęście tam grają ogarnięci gracze, przenieś się... poznasz nazwy po angielsku co ułatwi Ci grę.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Nie opłaca się, poziom jest taki sam jak na EUNE. Ludzie przenoszą się tam z nadzieją że lepszy poziom, ale potem są zaskoczeni że poziom jest taki sam ( patrz Vanosh  xD ).

b_560_95_1.png

Opublikowano

Graj tam gdzie masz znajomych, przenoszenie się na Westa z innych powodów nie ma żadnego sensu.

EUW to najbardziej zlagowany i najbardziej olewany serwer przez RIOT, wez to pod uwage

Jedno i to samo, na EUNE nie ma dużej różnicy.

Opublikowano

EUW to najbardziej zlagowany i najbardziej olewany serwer przez RIOT, wez to pod uwage

No chyba cię poje, od dawna nie mamy już żadnych problemów, zresztą odsyłam na forum LoL'a, tam riotowcy dokładnie rozpisali temat czym były spowodowane.

Według mnie zdecydowanie się opłaca, zmianę zobaczysz od razu, rok temu przeniosłem się, zdecydowanie lepiej mi się grało od samego początku, głównie za sprawą różnic psychologicznych graczy między dwoma serwerami, głównie chodzi tu o wzgląd ,,wyższości'', w szkole dokładnie potrafię to zaobserwować, każdy to pierd**** jakie to patałachy w teamie mają i zasługują na wyższy tier ;), nie chodzi tu o to że faktycznie strona wschodnia odstaje umiejętnościami, tylko i wyłącznie brakiem jakiegokolwiek wyciągania wniosków, grałem na eune od 1-30 lvl'a parę rankedów w s2, i 200 gier w s3 oraz 600 normali, to byłem w stane zaobserwować.

Co do west, tutaj zdecydowanie łatwiej trafić na komunikatywne teamy, nigdy o ile pamiętam nie było kłótni o linię, chociaż oczywiście get cancery itp zdarzają się ale zdecydowanie rzadziej ;d, (no i nie doświadczymy kurew na tym serwerze).

Opublikowano

Zależy co oczekujesz po tym wescie, jeśli myślisz ,że przenosiny to dobry sposób żeby uciec z elo hell, to się mylisz. Poziom na obu serwerach jest porównywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...