Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ascarial.pl

xShakur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czezć ja chce zapowiajda sever metina dwa link serwera a metina narazie niema bo to jest zapowiedć serwera okejod autora; maz dosydż serweruw kture pajadom po 1 tygdiu ?dobze trafiles gunwometin2 to cos dka ciebie i dka ciebie i twoejgo kolegiparapety serwera lończe 54mb/sreszta z nassamax lvlel na mojm serweze jjest 99 dlczego?bo chce odnowjc metina dwa z dawna temu jak wiecie bylto na plu metin i bylo fanie bo nie bylo zbroja niebieskom i miecz niebieski mnie to denerowowaloi skonczylem gre na metinie 2 polskimokej to ak wiecie naz posiom gra jest na99levelom ale spokojnie nie znudzi sie ci szybko muj metin bo exp jest robiony przezemnie i wiem co robie,. oku handlarza macie zbrojom zbroje na 1 8,16,22,30 poziom jak dobrze pamietam ale uwaga nie nie one sa +9 tylko macie az za do +5 dlaczego bo szybko sie by wam znudzil metin i wiecie ok ku do aura macie 55 ku na skilel wszystkie takze nie bendzie problemu z nzrabianiem a cos co kupic chcieli bedzieiciegrafeke dodam potem bo nie umiem dodac moderatorze nie umiem dodac genetratora daj slij mu link jak zribudz genetrator w zapowiedzi ok pewnie sie spytacie jakie som sraty na servie to mowie juz wam raty nba serweu saa az 200 dropu yangiexpa wiedc widjie nie jest zle ale to nie kponiec chcielm odwnociwc kilmat metina dwa wiec nie bednzie ulepszaczy na zbroje 80lv i miecz takze spokojnie jesteku jest makx na 65lv i 70lv chybaok mapcy macje nowe alejuz okdycie sami to zaprszam do gry start server 25 022014

zaprszma do gyry juz jutro

EDIDINT: dodalem skrzyneie z zmianka i doladowanie obnu drop od 1lv fajnie drop na psach jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...