Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co się robi jak się wbije 30lvl

zydas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak masz 30 LVL grasz na tych samych mapach co wcześniej ale masz gry rankingowe(ważniejsze i trudniejsze gry,ponieważ liczy się w jakiej będzie dywizji(im wyżej tym lepiej się ocenia Twoje umiejętności).

Do tego możesz grać rankedy teamowe z kolegami w drużynie .

Opublikowano

Gra się dalej  o.O

Możesz grać gry rankingowe, i zdobywać punkty i przechodzić do wyższej dywizji, ale możesz grać również normale, i dalej na nich ćwiczyć :)
279981407253602336505.png
Opublikowano

Grasz Rankedy i wbijasz Dywizje (Stare ELO :P)

Ale tak to nic się nie zmienia :D

Opublikowano

To co koledzy wyżej podali, najlepiej przed rankedami zagrać z 300 normali dla wprawy :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

@Up:

300 normali to jakieś 2/3 miesiące spokojnej gry, a do tego potrzeba ponad pół roku, osobiście odradzam przedwczesnej gry rankedów iż skończy się to bardzo źle a potem będziesz sobie pluć w brodę..

Polecam taki miarowy patent, na początku no może być to 300 normali (blind pick'ów) a potem podjąć się normalnego draft pick'a. Tak żeby załapać ten klimat kontr/banów i pozycji. I mielić to aż do poczucia "tej" formy.

Ale to takie Offtopic dość jest, kolega pytał tylko co dalej począć.
A więc..

@Topic:
Połowicznie mogę się zgodzić z przedmówcami, po 30stym dla wprawy i większej puli postaci ciśniesz jeszcze te normale, jeśli uznasz że chcesz kontynuować swoją przygodę z lol'em to wracasz do puntku wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...