Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedc] GuwnoMT2.pl

xShakur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czezć ja chce zapowiajda sever metina dwa link serwera a metina narazie niema bo to jest zapowiedć serwera okejod autora; maz dosydż serweruw kture pajadom po 1 tygdiu ?dobze trafiles gunwometin2 to cos dka ciebie i dka ciebie i twoejgo kolegiparapety serwera lończe 54mb/sreszta z nassamax lvlel na mojm serweze jjest 99 dlczego?bo chce odnowjc metina dwa z dawna temu jak wiecie bylto na plu metin i bylo fanie bo nie bylo zbroja niebieskom i miecz niebieski mnie to denerowowaloi skonczylem gre na metinie 2 polskimokej to ak wiecie naz posiom gra jest na99levelom ale spokojnie nie znudzi sie ci szybko muj metin bo exp jest robiony przezemnie i wiem co robie,. oku handlarza macie zbrojom zbroje na 1 8,16,22,30 poziom jak dobrze pamietam ale uwaga nie nie one sa +9 tylko macie az za do +5 dlaczego bo szybko sie by wam znudzil metin i wiecie ok ku do aura macie 55 ku na skilel wszystkie takze nie bendzie problemu z nzrabianiem a cos co kupic chcieli bedzieiciegrafeke dodam potem bo nie umiem dodac moderatorze nie umiem dodac genetratora daj slij mu link jak zribudz genetrator w zapowiedzi ok pewnie sie spytacie jakie som sraty na servie to mowie juz wam raty nba serweu saa az 200 dropu yangiexpa wiedc widjie nie jest zle ale to nie kponiec chcielm odwnociwc kilmat metina dwa wiec nie bednzie ulepszaczy na zbroje 80lv i miecz takze spokojnie jesteku jest makx na 65lv i 70lv chybaok mapcy macje nowe alejuz okdycie sami to zaprszam do gry start server 25 022014

zaprszma do gyry juz jutro

EDIDINT: dodalem skrzyneie z zmianka i doladowanie obnu drop od 1lv fajnie drop na psach jest

Opublikowano

zagrasz?

reklamujcie szybko póki mod nie wpadnie chce mieć dużo wyświetleń.

reklamujcie szybko puki mod nie wpadnie chce mieć dużo wyswietleń

Opublikowano

To jakiś żart, ludzie?

Po pierwsze - nie masz ss'ów weryfikacji. 

Brak ss'ów handlarzy i...

W ogóle dodaliście coś tu?

Jakiś team jest?

Popraw to, pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam poczekać na to co mam w sygnaturze ;)

@

Piękna zapowiedź! długo będę wyczekiwał na ten serwer, jaki exp ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Serwer roku, będzie ostre napierdzielanko!

Już ładuje w IS.

a tak serio, to chyba jakiemuś gimbowi się nudzi, zamknąć ten syf i ogarnąć się na przyszłe lata..

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Zagram napewno lubie serfer metin 2 peel

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

szybka laka daicie mi i linkajcie

21 kurwa szok szybko lnjukjcie zapowiedć

lajkujcie stronom ta all gzdzie dajcie rady szybko chc zrobie wam tego metina 2 ale musze miec wyswjeltienia

kurwa szok 26 osob trzyta ten metin

eeeeeeee mam jus 130 wiecej troche wyswietlen metina

Polecam poczekać na to co mam w sygnaturze ;)

@

Piękna zapowiedź! długo będę wyczekiwał na ten serwer, jaki exp ?

150 proc ekspa w potwora jest tak wiecn nie ma problema

Opublikowano

Podobają mi się te sety broni.

Jednak lepszy jest ten system osiągnięć , zielarstwa , czy petów.

Serwer z najbardziej ogarniętą administracją jaką widziałem. 

Questy także autorskie.

Interface gry powala na kolana. 

POLECAM 

Opublikowano

Bym się zdziwił jakby to wystartowało, miało to "guwno" graczy powyżej 2k+ i do tego stało by latami xD

Ale tak czy tak to pewnie nie do zrealizowania i report poszedł z mojej strony xD

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Słyszałem, że można będzie pograć sobie na tym privku przez PlayStation4 - czy to prawda ?

tak to prawda dodam tesz ze mozeci grac se na PEGAZUZ

Opublikowano

tak to prawda dodam tesz ze mozeci grac se na PEGAZUZ

hehehehahahahahahha  rozwaliło mnie to.  tesz ze mozeci grac se na PEGAZUZ hehehe dobre 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...