Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Screen

HaKaX123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki problem że gdy gram w iss to po jakimś czasie mam czarny ekran i dziwne dźwięki.Wcześniej tego nie miałem , ten problem mam od czasu gdy przeczyściłem rejestry ccleanerem.
Mam nadzieje że ktoś mi pomoże cheesy.gif Aha i tutaj daje screena z errorem który czasem sie pokazuje po tym blackscreenie.https://imageshack.com/i/nh99g6p dobranoc.gif

Parametry komputera to 
 procek Amd athlon x4 740 Quad core 3.20 GHZ
8 gb ram ddr3 goodram
 Karta graficzna Geforce gtx 650
Płyta główna Asrock FM2A75M

Opublikowano

stery aktualne?

moze przywroc system do tego momentu kiedy sie zjebalo ;d

Opublikowano

Jeśli chodzi o rejestr to usuń wszystkie składniki infestation, gra jak i te pliki w dokumentach. Później wchodzisz w wyszukiwarce plików wyszukujesz "regedit" -> klikasz CTR+F -> wpisujesz Infestation -> i usuwasz dany plik infestation

A później na nowo instalujesz

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło :/ ale dziwne że jak wywaliłem to z rejestru to gdy gre zainstalowałem to ustawienia grafiki były takie same jak przed tym no ale może to nic :D Ale mam czasem też taki błąd że po tym black screenie mam sterownik ekranu przestał odpowiadać ale odzyskał sprawność.A wszystkie sterowniki sa aktualne

Opublikowano

Wszustkie ustawienia zapisane sa w katalogu Arktos w Dokumentach, ktory proponuje wypie... wtedy masz ustawienia "fabryczne" gry, ktore mozesz sobie ustawic.

Najlepsze jest to, ze kiedys po zmanie karty graficznej (z 8800GT na 260x) nie odnotowalem wzrostu fps. Wszystkie gry pokazywaly wieksza ilosc fps, a ISS "milczal". Dopiero usuniecie ww. katalogu spowodowalo, ze gra zaczela wspolpracowac z karta :)

test

Opublikowano

Okej.Ale twierdzisz że mam usunąć grę i od nowa zainstalować tylko najpierw wypier... ten Arktos ?I o jaki katalog ww. ci chodzi :D Czy mogłbyś mnie jakoś bardziej pokierować co mam zrobić :D ?

Opublikowano

Pisałem że przed zainstalowaniem usuń też te pliki od infestation w dokumentach...

Teraz wystarczy że usuniesz folder Arktos w dokumentach i właczysz na nowo gre

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dobra usunąłem ten folder Arktos , reinstalu nie robiłem bo nie chce mi sie po raz 10 jeżeli nie wiem czy to może pomóc ale dalej mam black screeny

Opublikowano

Usuń folder Arktos i wtedy zrób reinstalla bo jak tylko usuniesz to raczej nic nie da. A gpu sie nie grzeje za mocno ?

Opublikowano

Śmiesznie z takimi postami to sie nawet nie wypowiadaj.Reinstal znowu nie pomógł black screen nadal jest .. i wcześniej wszystko dobrze działało.Wyskoi priorytet nic nie da to nie o to chodzi.. 

Opublikowano

Śmiesznie z takimi postami to sie nawet nie wypowiadaj.Reinstal znowu nie pomógł black screen nadal jest .. i wcześniej wszystko dobrze działało.Wyskoi priorytet nic nie da to nie o to chodzi.. 

Zrób format i wgraj windowsa od nowa bo już raczej nic nie pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...