Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer VPS wybrać pod TS3?

alan25-99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Aktualnie posiadam serwer vps na fiberhost.pl oraz postawiony na nim serwer ts3. Niestety ale dosyć często zdarzają się lagi. Tu pojawia się pytanie. Szukam serwera vps z płatnością PSC(paysafecard), żeby przy 40+ slotach nie było lagów. Zastanawiałem się nad net-speak.pl albo extraserv.pl ale tam jest napisane że wszystkie vpsy są wyprzedane. Czekam na propozycję. 

Pozdrawiam!

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

Na net-speaku nie mogę zamówić, bo jest napisane że brakuje. 

Który pakiet miałeś na Mintshost ? Mini, starter, standard ? 

Edit: Na mintshost nie widzę płatności przez PSC. 

nfsw_ILAYSI.png
Opublikowano

powiedz ile potrzebujesz tych slotów na serwer? to jakiś publik?

jesli potrzebujesz ileś slotow na początek, moge ci postawić taki serwerek za free, a potem dac snapshota ustawien.

Ja na fiberhoscie hostuje kilka vpsow do innych celow, wiec mozemy sie dogadac, że ty mi dasz paysafecarda na fiber a ja tobie doładuje na net-speaku.

Nie jestem widmem, gwarancje potwierdzam na stronie 

http://yurima.pl

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

powiedz ile potrzebujesz tych slotów na serwer? to jakiś publik?

jesli potrzebujesz ileś slotow na początek, moge ci postawić taki serwerek za free, a potem dac snapshota ustawien.

Ja na fiberhoscie hostuje kilka vpsow do innych celow, wiec mozemy sie dogadac, że ty mi dasz paysafecarda na fiber a ja tobie doładuje na net-speaku.

Nie jestem widmem, gwarancje potwierdzam na stronie 

http://yurima.pl

Ty i te Twoje oferty, przecież to jest coś smutnego...

Skończ zaśmiecać ten dział swoją osobą bo to na prawdę nic ciekawego.

Poza tym, przecież te Twoje serwery sięgają dna.

Nie polecam tego czegoś powyżej.

Opublikowano

zamiast zazdrościć obejrzyj się na siebie ;) i przede wszystkim nie spamuj

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

zamiast zazdrościć obejrzyj się na siebie ;) i przede wszystkim nie spamuj

Zazdrościć ?

Powiedz, czego mogę Ci zazdrościć ?

Spam ?

Piszę tylko, że te Twoje oferty to dno, masz zamiar robić z siebie kogoś to opinie Ci się chyba przydadzą. :)

@ Wracając do tematu, net-speak jest aktualnie najbardziej rozbudowany i polecany.

Myślę, że jeśli zakupisz tam serwer będziesz zadowolony.

Opublikowano

po pierwsze oceniasz serwery ktore nie są moje, więc nie kwestionuj moich umiejętności.

Jedyny mój serwer to web i jak na razie ma dobrą liczbę ludzi i jest zrobiony lepiej niż nie jeden z top 30.

Nie oceniaj moich usług, jeśli z nich nie korzystałeś. 

Także jak na razie po prostu pier**lisz, a nie masz żadnych konkretnych informacji na temat mojej osoby.

A tak nawiasem powiedz mi kto tutaj jest dnem? To ty wpadałeś reklamować swój serwer u mnie? Powiedz, umiesz zdobyć ludzi bez reklamowania się na innych tsach? Bo jak na razie pokazałeś, że nie.

Także obecnie nic nie reprezentujesz, więc schowaj opinie w kieszeń.

Kontakt:

Opublikowano

Ojj Gorzałek :) Ty tez sam nic nie osiagnales bo  domene to ja ci  zareklamowałem :) w wiekszosci. I nawet nie masz swojego Teamspeaka Tylko pucujesz sie u envista i masz H@ wiec nie chce mówic kto tu jest dnem i nic sam nie osiągnałeś. I masz sie za bóg wie kogo  a piszesz jedynie poradniki zwiazane z teamspeak:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...