Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Skyrim

GramBoLubiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie wiedziałem dokładnie gdzie to zamieścić, myślę że nikt nie będzie się denerwował jak temat się powtórzył, ja szukałem i nie znalazłem odpowiedniej gry, ale może akurat ktoś pomoże :) 

Mój problem wygląda tak kolega wrzucił mi Skyrima na pen drive który mieści się na 2 obrazach. Gdy załączam pierwszy obraz na deamon tolls i  montuje go wyskakuje mi błąd : G: nie można odnaleźć aplikacji. 

Wszedłem w komputer otworzyłem ten 1 obraz poprzez funkcje otwórz i na tym  obrazie znajduję się ikona skyrima którą gdy klikam wyskakuje błąd : Program Setup/Uninstall przestał działać. Na 2 obrazie nic innego ciekawego się nie znajduję. Starałem się opisać jak najbardziej precyzyjnie, lecz gdyż jestem zielony w sprawach informatyki, gdy są jakieś nie doskonałości proszę pytać :) Myślę, że ktoś spróbuje podjąć się rozwiązania mojego problemu. Widziałem 1 temat tego typu na google, lecz nikt nie odpowiedział może mi się poszczęści i uda się naprawić ten błąd.  Lub przynajmniej wywnioskować czego to jest przyczyna. Czekam na jakieś podpowiedzi.

Opublikowano

Możliwe, że coś się źle zagrało. Najlepiej pożycz płytę od kolegi i zainstaluj normalnie lub pożycz konto na Steam i pobierz stamtąd.

Opublikowano

Najprawdopodobniej uszkodzony plik, niech kolega nagra ci jeszcze raz.

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...