Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Skyrim

GramBoLubiee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie wiedziałem dokładnie gdzie to zamieścić, myślę że nikt nie będzie się denerwował jak temat się powtórzył, ja szukałem i nie znalazłem odpowiedniej gry, ale może akurat ktoś pomoże :) 

Mój problem wygląda tak kolega wrzucił mi Skyrima na pen drive który mieści się na 2 obrazach. Gdy załączam pierwszy obraz na deamon tolls i  montuje go wyskakuje mi błąd : G: nie można odnaleźć aplikacji. 

Wszedłem w komputer otworzyłem ten 1 obraz poprzez funkcje otwórz i na tym  obrazie znajduję się ikona skyrima którą gdy klikam wyskakuje błąd : Program Setup/Uninstall przestał działać. Na 2 obrazie nic innego ciekawego się nie znajduję. Starałem się opisać jak najbardziej precyzyjnie, lecz gdyż jestem zielony w sprawach informatyki, gdy są jakieś nie doskonałości proszę pytać :) Myślę, że ktoś spróbuje podjąć się rozwiązania mojego problemu. Widziałem 1 temat tego typu na google, lecz nikt nie odpowiedział może mi się poszczęści i uda się naprawić ten błąd.  Lub przynajmniej wywnioskować czego to jest przyczyna. Czekam na jakieś podpowiedzi.

Opublikowano

Najprawdopodobniej uszkodzony plik, niech kolega nagra ci jeszcze raz.

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...