Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprzedać konto w lolu? :)

Prohowkz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam kilka pytań odnośnie sprzedaży konta w lolu.

Chciałem sprzedać konto wraz z emailem, ale podczas rejestracji wpisałem przypadkowy ciąg liter. Na stronie lola mam podany inny email dlatego nie mogę sprawdzić jak wyglądał ten który podałem podczas rejestracji. Czy napisanie prośby  do supportu o podanie maila coś da?

Drugie pytanie. Czy dobrym pomysłem jest sprzedaż konta wraz z zeskanowanym dowodem osobistym? W razie czego kupujący będzie miał pewność, że nie odzyskam konta. Jakie są wasze pomysły odnośnie sprzedaży konta w lolu? Zależy mi, aby kupujący miał pewność że transakcja będzie w pełni bezpieczna. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

1. Napisz do supportu, podaj im wszystkie dane tak, żeby uwierzyli że to Twoje konto, a na pewno zmienią Ci maila

2. Wątpie, co dowód osobisty ta, jeśli miałbyś go 'oszukać', to i tak byś to mógł zrobić. 

279981407253602336505.png
Opublikowano

nie wiem czy to coś da ale możesz mu podać email na którym jest konto wtedy chyba nie możesz go mu ukraść gdyby ci nie ufał ( nie jestem pewnie czy tak jest )

14 lat  

Opublikowano

Czekaj, nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Nie masz passów do emaila ? Możesz sobie spokojnie zmienić:

<screen usunąłem>

Ahaaa, nie doczytałem sry.

A jeżeli chodzi o same hasło itd. to napisz do supportu, poproszą cię o dane typu z jakiego ip było robione konto, w jakim mieście itp.

Dowód osobisty nic mu nie da z tego co wiem.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz ale za sprzedaż konta leci natychmiastowy perm

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czekaj, nie wiem czy dobrze zrozumiałem... Nie masz passów do emaila ? Możesz sobie spokojnie zmienić:

1393275335-U403957.png

A jeżeli chodzi o same hasło itd. to napisz do supportu, poproszą cię o dane typu z jakiego ip było robione konto, w jakim mieście itp.

Dowód osobisty nic mu nie da z tego co wiem.

Czytanie ze zrozumieniem  <_<

Jeżeli napiszesz do supportu i odpowiesz na podane przez nich pytania, zmienią ci adres na którym założyłeś. Miałem tak bo wygasł mi email, gdyż go nie używałem. Zadali mi pytania te same potrzebne do odzyskania konta. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...