Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to za film?

zuo143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, szukam od jakichś 20 minut filmu o tańcu, jedyne fragmenty które z niego pamiętam to to że CHYBA głównemu bohaterowi zabili brata po jednej bitwie czy jakoś w tańcu zginął niefortunnie ? Nie pamiętam dokładnie a to jedyny mój trop.

Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Dzięki za chęci ale to jednak nie to. Tamten film był taki typowo hip-hop'wy. Za cholerę nie moge sobie przypomnieć nic więcej poza tym że tak jak wspomniałem brat głównego bohatera zginął podczas jednej takiej "bitwy".

ZNALEZIONE.

@Edit 2 - NIE JEDNAK NIE.

Opublikowano

Step Up 2?

Jeśli zabili murzyna, który spierdalał kradzioną bryką to napewno Step Up 2

Opublikowano

Ale wlasnie to nie jest Step up, ale dzieki za chęci xD

Co do tego filmu - pamiętam że były zajebiste bitwy a właśnie na początku jakoś MURZYN właśnie mial cos konflikt że jego brata zabili czy coś takiego i następnie zmienił miasto/szkołe tylko za chuja nie moge sobie przypomniec nic wiecej ;/

Opublikowano

Na pewno żaden film powyżej 2011 bo ja ten film oglądałem w chuj dawno temu a dziś naszła mnie ochota na to i po prostu amnezja, nic nie moge sobie przypomnieć ;/

ZNALEZIONE - tytuł - Krok do sławy!

Dzięki za chęci wszystkim ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...