Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są podstawowe Scrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heya. Jakie są podstawowe skrypty dla free usera? Chodzi mi szczególnie o takie skrypty:

- Auto Farma

- Gdzie ostatnio był rywal lub jeżeli jest takie coś to gdzie może się znajdować rywal

- Timer jungle

- Wykrywacz gdzie ktoś postawił warda i za ile się skończy czy coś

- Robienie same dodgów

- Skrypty pod:

a ) Kate

d ) Gragiego

c ) Lee Sina

d ) Nide [AP]

e ) Kayle

f  ) Zeda

g ) Yasuo

h ) Kha

Takie tam podstawowe skrypty bo chce sobie przetestować bola, zobaczyć co i jak ; ) . Nie musicie mi podawać wszystkich wymienionych skryptów. I czy znacie jakieś inne fajne skrypty? Jak coś to dla FREE USERA!

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Heya. Jakie są podstawowe skrypty dla free usera? Chodzi mi szczególnie o takie skrypty:

- Auto Farma

- Gdzie ostatnio był rywal lub jeżeli jest takie coś to gdzie może się znajdować rywal

- Timer jungle

- Wykrywacz gdzie ktoś postawił warda i za ile się skończy czy coś

- Robienie same dodgów

- Skrypty pod:

a ) Kate

d ) Gragiego

c ) Lee Sina

d ) Nide [AP]

e ) Kayle

f  ) Zeda

g ) Yasuo

h ) Kha

Takie tam podstawowe skrypty bo chce sobie przetestować bola, zobaczyć co i jak ; ) . Nie musicie mi podawać wszystkich wymienionych skryptów. I czy znacie jakieś inne fajne skrypty? Jak coś to dla FREE USERA!

-SAC

-MapHack

-MapTimers

-AntiWard

-Freaking Good Evade

a)Katarina The Sinister Blade

b)Bez vipa są słabe

c)Bez vipa są słabe

d) to co up

e)Kayle, The Judicator v1.3

f)Dla free nie ma żadnego po updacie

g)DatYasou 4.9.9

h)Kha'Zix, the Voidreaver 1.2.2

Polecam jeszcze skrypt pod Cassio JakCass, pod syndrę Syndra combo by Hunter, i pod ryza MadRyze / Glory Ryze

Opublikowano

@up - Dziena ; )  . O to chodziło. Cass i Syndry na razie nie zamierzam kupować, a ryzia mam ale nie chce mi się nim grać na bolu, nawet bez bola missuje jego skille ; ) .

A są jeszcze jakieś inne przydatne skrypty? I o której gdzieś tak włączą bola dla free?

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Do godziny +- 19 powninen działać chyba że Spudgy znów nie ogarnie że był udpate LoL'a hyhy  <_<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...