Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod Zaproszeniowy.

Gość Gozdzik4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu piszę, że jeżeli będą jakieś spamy..a nie odpowiedzi z Kodem czy coś..proszę Moderatora o warna dla użytkownika odczywiście wcześniej będą raportowane.

A więc top@

Potrzebuję kodu Zaproszeniowego(czy jakoś tak), konkretnie dla dziewczyny swojej..jak ktoś będzie miał niech poda go na Priv..za pomoc podaruję dużo, dużo Lajków.

Spam i inne związane z tym będą raportowane ! Oczekuję tylko odpowiedzi z Kodem !

Opublikowano

Kup sobie gazętę cd-action 15.99 zł tam bedziesz miał kod bonusowy dla nowych graczy na 500 golda i 7 dni premium, albo bez kodu a golda zdobedziesz poprzez ustawienia konta i tam bedzie zabezpiecz swoim numerem i jescze coś nie pamiętam co :) ale za to jakiś gold też jest  Nie sądze że ktoś ci od tak sobie poda kod bonusowy.

Opublikowano

"Dla dziewczyny" xDDDD , nikt Ci nie poda kodu xD.

No dla dziewczyny coś śmieszne, ze dziewczyna gra w WoTa ??? mi nie potrzebne bo mam ładne konto :) .

Edit@

Wiesz na forum jest dużo, dużo użytkowników..i może akurat ktoś będzie miał "Dobre Serce" i poda kod na Priv..więc mi się nie spieszy..

Opublikowano

"Dla dziewczyny" xDDDD , nikt Ci nie poda kodu xD.

o co w tym dziwnego?

juz pare razy podawili kod zaproszeniowy na furum, nawet kilka dni temu jeden byl

moze w google by sie jakis znalezl ale raczej moze byc ciezko o jakis aktywny

ewentualnie mozesz kupic CD action w ktorym niedawno byl kod dla nowych graczy

860331433165800174608.png

Opublikowano

Zapis z regulaminu:

19. Nie prosimy o kody bonusowe, każdy kto napiszę taki temat/post zostanie ukarany 5-cioma pkt.

Także Ty powinieneś dostać/dostaniesz 5% :)

Top: Popytaj po znajomych czy ktoś nie kupuje CD-a i wyudź kod. Ja tak zawsze robię. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...