Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Zakładam ten temat ponieważ mam problem ze skryptem Ultimate Clans. Wszystko inne działa idealnie i gratulacje dla tego kto to stworzył. A teraz przejdźmy do problemu:

• gdy założę gildię to nad głową nie ma tagu gildii, ani żadnego kolorku 

Posiadam wszystkie wymagane pluginy aby ten skrypt działał jak najlepiej. Takie jak:

• PermissionsEx
  • WorldEdit
  • WorldGuard
  • NameTagEdit
  • SQLibrary
  • Vault

Wiem, że jest możliwy tag nad głową gracza ale nie wiem jak to dokładnie skonfigurować.

Także jest mi świadome to, że kilka dni temu wyszedł Ultimate Clans 2, ale on jest zbugowany (pierwsze wydanie to się nie dziwię)

Dlatego też wolę używać skrypt który jest już na swój czas dopracowany.

Bardzo proszę o dokładne wytłumaczenie mi o co tu chodzi. Jak to dokładnie skonfigurować. Pozdrawiam

kar102030

PS. Załączam zdjęcie wykonane nie przeze mnie, ale zostało one sfotografowane na serwerze, który posiada taki skrypt. <_< 

Proszę o zmianę nazwy na "[ultimateClans] Problem z tagami nad głową]", ponieważ źle napisałem Ultimate 

post-796033-0-44163400-1393257369.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...