Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miszczu/MPCForum i reszta (Vayner unban)

VaynerUB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, większość z was hejterów wie że wczoraj założyłem temat żeby zaprezentować wam mojego

antivirusa, jak widać okazał się nie wypałem ale mimo to przy zakładaniu tematu zastrzegłem sobie

prawa autorskie do kodu oraz wyraźnie poprosiłem o nie dekompilowanie programu z powodu

właśnie tego co teraz się stało... Licznych hejtów, większość z was użytkowników em pi si forum

nie umie przyjąć tego że gdy ktoś się uczy to powinno mu się pomagać lub wgl nie odzywać.

Ja spotkałem się z samą krytyką, jedyna nieliczna grupka osób pomogła mi, wyjaśniła

że mam poprawić kod, i wyjaśniła mniej więcej jak to zrobić.

Program zdekompilował @Miszczu , jeszcze bezczelnie napisał:

zf-nfypavycovuqmwuncssl.jpg

Nie wiem jak wy byście się poczuli gdyby ktoś starał się ze wszystkich sił udoskonalić swój program

podczas gdy taki Miszczu poprostu "kradnie" wam kod, bo jeżeli zdekompilował to może sobie równiez skopiować.

Mało tego, po zamknięciu tematu poprosiłem Miszcza w statusie o wyjaśnienie tego, zaczeła się kłótnia.

Obydwoje według Gamusa dostalismy po 7 dni bana... Ale czy tak się stało?

- Oczywiście, że nie.

Ja bana nadal mam a Matzar który również rzekomo dostał bana na 7 dni napisał dzisiaj:

kx-cwtfmcirwzukovhsvxlr.jpg

Gdzie tu jest jakaś sprawiedliwość?

I nie, nie piszcie mi że nie potrafię przyjąć krytyki, tylko poprostu tego już za wiele...

Co chwilę zakładam nowy temat z moim programem, z nadzieją że w końcu ktoś mi normalnie wytłumaczy:

popraw to , popraw tamto itp podczas gdy spotykam się z odpowiedziami "SUPER PARTIA KURWO" "chujowy program",

"połącz te wszystkie swoje zjebane programy i nazwij supergówno"

Pisząc ten temat nie miałem na celu obrażać użytkowników mpcforum i zarówno administracji tylko poprostu

chciałbym to wszystko wyjaśnić. Proszę o nie wyrzucanie tego tematu do kosza!

btw śmianie się z "nexus team" też jest żałosne, poprostu nazwę tę wymyśliłem na szybko, antywir był robiony przez 2 osoby,  gdybym poprostu napisał "nexus" to prawa autorskie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...