Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DelsFreB]FreeBuild--20Slotowy, NonPremium, PaczkaWykonanaPrzez POLISH BUKKIT

NaysPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po 1. złe ip serwera ...

po 2. Admin to nie ogarnięty 16 latek [PolishBukkit] i banuje za uwagi itp...

po 3.nie polecam i stanowczo odradzam gry na tym...

po 4. po h komu dowodu że spolszczył plugi PolishBukkit skoro i tak każdy wie że są spolszczone przez adminów serwa... ? bez sensu... to chyba normalne że plugi są spolszczane ...

Stary Serwer tych samych ludzi:

http://www.mpcforum.pl/topic/1155074-juz-jutro-nowe-otwarciefreebuild-20-slotowy-2014-02-23-czas-dodamy-jutro-o-godzinie-10/

... Serwer Stoi na Skradzionych pluginach i tak dalej...

Wcześniej Stał także na skradzionych pieniądzach...

UWAGA !!!!

Nawet nie zmienili Powitania Serwera... Serwer się nazywa inaczej a jak się wchodzi na serwer pisze  "Witamy na Demxcraft" 

któro pochodzi od tego serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/1118849-demxcraft-bestfreebuild-174-wiele-fajnych-pluginow-i-super-zabawa/

Opublikowano

No pięknie ... Plugi skradzione ? Długo nie postoi ten serwer

Nawet nie zmienili Powitania nowego gracza "Witamy nowego Gracza na DemxCraft"

Trzeba być naprawde ciotą żeby nie umieć zmienić Powitania dla nowego gracza , 12 latek to nawet potrafi ...

Proponuje samemu pliki zrobic ...

Opublikowano

Kradzione pliki! Serwera w całości NIE POLECAM !

Pliki serwerowe zostały podstępem okradzione z mojego serwera. Włamał mi się do konsoli zabrał mi ponad 50zł z portfela oraz wszystkie mapy i pliki. Może nie zdaje sobie sprawy , co go może czekać za taki czyn. Jeśli " NIE MA DOWODÓW" To z miłą chęcią je dam. Mam zapisy plików na swoim komputerze, wraz z całą ich konfiguracją. Na screenach, można zauważyć autorski config pluginu "OtherDrops" I supply. Pracowałem nad tym sporo czasu. A on skopiował pliki i miał gotowca. Jak można grać na takim serwerze z kradzionymi pluginami. Jeśli ktoś chce mogę podać kontakt do mnie. To przybliżę wam całą sprawę. SERWER KRADZIONY NIE POLECAM!

Spokojnie spokojnie ;) o tym własnie kolego mówiłem wyżej ;P jest tam i link do tego ;)

Opublikowano

Dziękuję, wiesz oni mi zabrali z portfela ponad 50zł więc to jest coś oraz mape i pluginy

Brak słów , nie stać ich na serwer.Pierwszy raz widzę jak ktoś całego serwa kopiuje i jeszcze z kasy okrada...

Opublikowano

Ogarnijcię się a ty MrGrane nie płacz ciągle za tymi jebanymi pluginami zdobyłem je a ty kuzwa nie chciałeś jestes poprostu gimbem 14 latek...

PS;Serwer nie postoi...

Japierdziele 

Opublikowano

Miałem nadzieję że poprzednie osoby troszkę przesadzają ale niestety pomyliłem się jest jeszcze gorzej niż opisują to poprzednicy, serwer nie warty nawet wejścia brak graczy co do pluginów są one rzeczywiście skradzione z innego serwera powitanie jak i inne funkcje, pomimo iż byłem sam na serwerze zauważalne były małe lagi i tu się zdziwiłem bo jakie by musiały być jak by na serwer weszła np 10 graczy w co szczerze wątpię, moja ocena to

0/10

Opublikowano

szczerze MrGrane żal mi cię :( 

rób tak jak ja ci napisałem "Ogarnij się zapomnij o tych 50 zł graj jak nic się nie stało sprzedawaj vipów a za miesiąc będziesz miał 200 zł na ten serwer"

To jest moje zdanie..

Czym cie kłamałem bo nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...