Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20 LVL W LOLU

sZaKuL1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam 19 lvl w lol'u. 30 LVL zbliża się nieubłaganie, więc mam do Was prośbę.

Czy 16 championów na mój level to mało czy dużo?

Posiadam:

-Akali

-Alistar

-Annie

-Ashe

-Ezreal

-Garen

-Jax

-Kayle

-Master YI

-Nasus

-Ryze

-Teemo

-Tristana

-Trynda

-Udyr.

Druga sprawą czy 55 winów to dużo czy mało na 19 lvlu?

Trzecia sprawa. Możecie mi coś napisać na temat run? Kiedy je kupować? Moim zdaniem mam bardzo mało postaci jak i winów na mój poziom, więc nie wiem co mam robić , pomóżcie :D

Opublikowano

Jak masz 19 lvl to zacznij zbierac juz na runy tieru 3 bo postaci narazie nie potrzebujesz. Masz ich na ten lvl wystarczajaco. Co do win'ow ludzie osiagaja 30 z 120-150 win'ami. W sam raz. od 20 do 30 zdobedziesz najprawdopodobniej te 50 dodatkowych winow wiec sie nie martw o to.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Na 30 lvl jest wymagane 16 champów do gry rankedów. Teraz masz dość sporo, więc przystopuj. Zacznij kupować runy kręgu 3, które są dostępne od 20 lvl ;-)

Na internecie jest multum poradników jakie kupować.

Opublikowano

Zależy czym więcej grasz, jeśli grasz więcej postaciami AP to zrób runy ap na start, jeśli AD to ad runy zrób pierwsze.

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

masz 19lv, dobrze było by zainwestować w boosta na ip przynajmiej na 1dzień i przez ten dzień grac jak najwiecej wygranych meczów... do 25+ lv potem kupujesz runny 3krąg i lecisz dalej z boostem ip i kupujesz postacie. najlepiej bys zrobił gdybyś cały czas zbierał do 30lv te IP miałbyś ich dużo, odrazu kupiłbyś runy i postacie, co do winów  to nie najgorzej :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...