Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt pod plugin z gildiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Kto podjął by sie wyzwania napisania skryptu pod plugin Gildie by Serip (Guild) ktory by wprowadzil te tagi gildii na TAB jaki i na chacie. Moga byc uzywanie pluginy np NameTagEdit itp. Za napisanie bede bardzo wdzieczny plus do tego "+" i gwiazdki.

Opublikowano

te gildie naruszają prawa autorskie serwera xcrafters. Ich wykorzystywanie na serwerach jest naruszeniem praw autorskich. 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

te gildie naruszają prawa autorskie serwera xcrafters. Ich wykorzystywanie na serwerach jest naruszeniem praw autorskich. 

Jeżeli napiszesz je sam, a nie zerżniesz to nic nie będziesz naruszał ;) Tyle, że to bardzo dużo roboty i zwykle się nie opłaca dla nowego serva

Pomogłem?

Daj "Lubie to"!

Opublikowano

Gildie by serip naruszają. Skrypt z nich korzystający też narusza prawa autorskie BO WYKORZYSTUJE NIELEGALNIE ZDOBYTY PLUGIN.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

plugin ten ja nie ukradlem czy cos w tym stylu. Typek jakis lata z tym na MPC i w moim bylym temacie mi wyslal link. Nie wiedzialalem ze to naraza na prawa. Bardzo przepraszam Autora za taką sytuacje. :( Naprawde nie wiedzialem ;(

Opublikowano

UC jest jakis zbugowany. Nie mam kolorow na tagu gildii. Gdy zrobie gildie to nie moge uzywac czatu pisze <none> a na TAB jest "??TEST??KrzychuHD" Takie znaczki. Pomozecie?

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...