Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 2200zł

mazzixd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic ciekawszego się chyba nie złoży, więc może być. Ale nie jestem pewien czy na 100% na ultra, ale na wysokich na pewno. Ja na twoim miejszu dołożył bym do r9 270x.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ile jeszcze tematów założysz na temat swojego komputera? Nie lepiej zadać wszystkie pytanie w jednym?.

@topic

BF3 na ultra.

Far Cry zależy który ale 3 na ultra w full hd to w 60 nie.

I reszta wiadomo, że pójdzie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

A tak wgl to jeśli zamówię przesyłką kurierską to mogę zapłacić przy odbiorze ? Czy muszę robić przelew ?

:)

Opublikowano

Dostępne rodzaje płatności

GOTÓWKA (przy odbiorze osobistym)
RATY (więcej informacji...)
PŁATNE Z GÓRY NA KONTO (przelew)
POBRANIE (płatne kurierowi dostarczającego towar)
KARTA PŁATNICZA (płatność w Netpunkcie - Visa, MasterCard)
KARTA PŁATNICZA/E-PRZELEW (karta płatnicza, serwis PayPal, inne - lista obsługiwanych e-przelewów pod adresem http://www.ecard.pl/eprzelewy.htm)

4zzt3n.png

Opublikowano

Po co przepłacać tylko dla tej literki, bez X spokojnie wykręcisz, że wydajność będzie taka sama ;). Chociaż cena dużo większa nie jest, bo to nawet nie 100 zł, więc jak chcesz. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Żadne chłodzenie nie potrzebne, ściągasz program MSi Afterburner i tam "kręcisz" suwakami. Jednak sam się tym nie baw, tylko zaczerpnij rady forumowiczów. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...