Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Urgot

Szczucin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam  kilku dni temu kupiłem sobie Urgota , jeszcze nie umiem nim grac tak dobrze ( robic  combo , itd , itp ) ale udało mi sie zrobić nim pente , gram nim praktycznie cały czas , a tu gram rankeda i mi Urgota zbanowali , czy on jest az tak dobry ?

Opublikowano

Jest słabą postacią obecnie nie w mecie jakiś przypadek może czy coś albo ktoś banował pod siebie picknał pick na który bardzo trudno się gra urgotem

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

on jest az tak dobry z soraką

jedynie na lini sie sprawuje jak masz supporta sorake, inaczej nie masz nic, bo jestes strasznie manozerny a bez many nie masz dmg, a soraka daje mane i ogolnie wszystko co potrzebuje urgot

userbarwb.png

Opublikowano

on jest az tak dobry z soraką

jedynie na lini sie sprawuje jak masz supporta sorake, inaczej nie masz nic, bo jestes strasznie manozerny a bez many nie masz dmg, a soraka daje mane i ogolnie wszystko co potrzebuje urgot

Własnie gosciu zbanował urgota i sorake ;d

Opublikowano

Jak mainujesz jakąś postać to wygrasz i nie ważne na kogo. Wczoraj grałem przeciwko typowi co miał w nicku człon Irelia i w tym sezonie rozegrał już ~200 rankedów nią 85% winrate.

To co on wyprawiał tą Irelią na naszego Renektona  to przechodziło ludzkie pojęcie.. Irelia 80 cs gdzie Renekton tylko 21.

Urgot nie jest złą postacią ale potrzebuje niższych manacostów i ogólnie lepsza mechanika Q.

Opublikowano

Urgot w late ssie więc nie polecam nim grać rankedów potrafi zabijać i łapać adc z przeciwnej ale w tf za wiele nie zrobi ;)

14 lat  

Opublikowano

Urgot w late ssie więc nie polecam nim grać rankedów potrafi zabijać i łapać adc z przeciwnej ale w tf za wiele nie zrobi ;)

Właśnie dopiero w latcie jego damage się zaczyna, a w early na linii gówno robi.. muramana/tbc dopiero mu coś tam daje, a ultem może inicjować tfy. 

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Urgot tylko na top , podobnie jak trundle łamie metę top tankow , obniża ich armor i resy , a sam jest tankowaty , plus zabojczy range na Q , oraz ulti , pasywa obniża ich dmg o 15%.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...