Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawisz do combo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zdesperowany bronze gimbus chce wbić diament ;__;

od takich spraw chyba jest to forum..

jak nie masz vipa to ci bol jeszcze nie bedzie dzialac, nie wlaczyli dla free userow jeszcze

Opublikowano

od takich spraw chyba jest to forum..

jak nie masz vipa to ci bol jeszcze nie bedzie dzialac, nie wlaczyli dla free userow jeszcze

A kiedy włączą?

Opublikowano

Na tą chwilę dla free nie ma żadnego dobrego free scryptu. Polecam na Katarine / Ryrzego :3

Opublikowano

A co powiesz o JakCass?

JakCass jest na tą chwilę najlepszym skryptem pod Cassio dla free. Q siadają w miarę ładnie, przyjemna konfiguracja :3 Teraz wyszedł update skryptu a jako iż mam vipa to nie testowałem więc nwm jak się sprawuje :O

Opublikowano

Dajcie linka do skryptu katy i jak go wgrać.

Włączasz BoLa > Klikasz Search scripts > Szukaj Katarina Combo. Penty wchodzą jak szalone :)

Opublikowano

Działa juz wam bo ja mam takiego że sie włącza lola ale nie ma ze takiego na czacie ze sie załączył jak a, właśnie te combo kata to mam poprostu Napier... w spacje czy tam w shifta czy jak? np jak jest początek gry 1 vs 1 na midzie to jak mam te kombo np na 3lvl walić ze wszystkimi skilami wytłumaczcie.

Opublikowano

Samo Cie nie na feeduje... Wbijasz 6 lvl. obijasz z Q, jak masz pewność ze zabijesz na combo trzymasz spacje. A jak nie dajesz rady to na 6 lecisz na bota, czekasz na dobry moment - Spacja<Double kill

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...