Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwni ludzie z energetyki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 10min temu przyszli do mnie dziwni ludzie niby z energetyki pytali coś o dostawcę itp. paru sąsiadów otworzyło im drzwi nie wiem może jeden ? dziwnie wyglądali, jeden wyglądał mi na cygana był taki czarny, ale z nim był jakiś koleś i dwie dziewczyny wyglądali dziwnie... troszeczkę podejrzanie ale tylko dlatego, że był ten murzyn* i jak się uśmiechnąłem to on też. Coś mi się zdaje, że źle zrobiłem otwierając im drzwi, chociaż może rzeczywiście są z tej energetyki, koleś w tym zeszycie miał troche zapisanę jakaś babka miała jakieś papiery itd. powiedziałem żeby przyszli o 17 zobaczymy co będzie dalej, jak coś to wyciągnę pałę z szafy :) zresztą. nie na darmo chodzilem na sztuki walki, troszeczkę sie obawiam bo wyglądali na lekko łepków i ten dziwny czarny fagas w skórze... Co o tym myślicie?

To nie jest żadnej joke... proszę o odp. żałuje, że im otworzyłem. :D

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Podloza ci bombe z CS'a

A tak naprawde to moze sa to ludzie ktorzy sa z innych krajow a do Polski przyjechali pozwiedzac? A na ten czas pracuja  w energetyce

Druga sprawa : To przebrany trynkiewicz 100%

TONV8iZ.png

Opublikowano

Energetycy nie chodza pielgrzymkami. Wyjeb cyganowi bo mu sie nalezy, laski zgwalc

Opublikowano

wtf od kiedy z energetyki przychodzi wiecej niz 1 czlowiek?

wyjeb mu jak sie pojawi sam, a jak pojawi sie znow z murzynem, tez mu wpierdol

userbarwb.png

Opublikowano

wtf od kiedy z energetyki przychodzi wiecej niz 1 czlowiek?

wyjeb mu jak sie pojawi sam, a jak pojawi sie znow z murzynem, tez mu wpierdol

Własnie dlatego wydali mi się podejrzani, chyba zaraz przejdę się po osiedlu może nadal gdzieś chodzą to się ich paru rzeczy spytam, jeżeli coś bedzie nie jasne nie wiem jak wy ale ja odrazu wale w morde jednego i drugiego bo to nie ma co się pieprzyć :P a zeszyt podrę i wywalę do kosza. Tylko zastanawiam się nad tym czy będą mnie nachodzić :P jeżeli tak to   trafili na osobe która nie da sobie do tyła wejść ;P Miłego dnia wam życzę pzdr. do 17 ;)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

ja bym sie bał

Nie trolluj :P to nie jest żaden żart czy coś podobnego pzdr.

Opublikowano

Hmmm, nie że coś, ale może bandycie się rozglądali za hajsem :) 

W końcu nie napadli by jakiegoś biedaka. Zresztą oni mają podobno wszystko w tych swoich bazach, więc po co Ci przysłali dwie kobiety i murzyna? ^^

Pozdrawiam i radzę się bać  :angry:

Opublikowano

Yyy to po co otwierales?

A jak by naprawdę to była jakaś energetyka? Musiałem... zresztą równie dobrze mogę im tym razem nie otworzyć i tyle, z tego co wiem poszli jeszcze do dwóch innych bloków :P ale chyba ich dojebie :D mam taka chęć przynajmniej :P

Opublikowano

Jutrzejsze nagłówki w gazetach "15-latek ćwiczący sztuki walki brutalnie zgwałcony i zamordowany. sprawcy nieznani"

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Otwórz im, jak mówisz, że coś tam trenujesz to ich chyba położysz - chyba, że będą lepsi ;d

Podejrzanie to wygląda, że ich tylu przyszło.

Opublikowano

Jutrzejsze nagłówki w gazetach "15-latek ćwiczący sztuki walki brutalnie zgwałcony i zamordowany. sprawcy nieznani"

Dlaczego 15latek ^^. Brutalnie zgwałcony heh. Korek zawsze na wszelki wypadek mam ;>

Opublikowano

A jak by naprawdę to była jakaś energetyka? Musiałem... zresztą równie dobrze mogę im tym razem nie otworzyć i tyle, z tego co wiem poszli jeszcze do dwóch innych bloków :P ale chyba ich dojebie :D mam taka chęć przynajmniej :P

yy nawet jak to byla energetyka to po uj otwierales? ja nikomu nie otwieram nawet policji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...