Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy Szukam testera, grafika, technika

psyjebane21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko  :)

Organizuję nabór na testerów prywatnego serwera warrock. Serwer obecnie jest w fazie testów i poprawek.

Chętnych zapraszam do umieszczenia pod tym tematem postu. Team Speak obowiązkowy!

Wzór podania:

-Staż w WR

-Kontakt [gg,e-mail]

-Znajomość MSQL i Obsługi serwerów 

Tylko nie pisać że znam kogoś kto to umie a jak mnie przyjmiesz to to zrobię bo to jest bez sensu , nie szukam ludzi do robienia bo server jest gotowy szukam ludzi którzy się tym zajmą w czasie którym ja nie mogę ..

Opublikowano

Witam, jestem chetny do testow :)

-Staż w WR: w globalnego od jakichs 5 lat + / prywatne 3 lata :)

-Kontakt [gg,e-mail]: gg - 11517198

-Znajomość MSQL i Obsługi serwerów: 0 - mozliwosc nauczenia sie ! :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Staż w WR od chapter 1

Kontakt Skype Nexon-noob 36745536

Znajomość MSQL i Obsługi serwerów: 2 w posiadaniu jeden

prosze o kontakt na skypie yo.

Opublikowano

@up mozliwe ze mnie o 18 nie bedzie, poniewaz ide na trening :)) Tak o 18:30-19:00 powinienem byc :)

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

ze względu że dostałem zakaz publikowania postów na 48h mnie nie było któryś z moderatorów nie chce abym kontynuował pracę nad serverem .... więc piszcie na 1204481.   Pozdrowienia dla "Kolegi" który jest ch*jem i je**nym cw*lem  jeżeli ci przeszkadza to że ktoś chce zrobić wreszcie normalnego warrocka w którym wszystkie itemy oraz konto premium jest za darmo , to po prostu nie czytaj moich postów i  jak to napisałeś "montana jest najlepsza a nie jakieś chu*owe privy " to po prostu nie wchodź na moje tematy a jak już Się tak wyważasz  że ja jestem nikim i nie mam prawa głosu bo nie jestem moderatorem to tylko świadczy o twoim nieprofesjonalny podejściu  do zadania do którego zostałeś powołanym to po prostu zrezygnuj z tego ... Bo potem ktoś taki jak ja musi pisać spam i pisze publicznie pod tematem bo mam tą odwagę napisać to publicznie ! :). Jeżeli ktoś chcę wnieść swoje pomysły lub nowe rzeczy mapy itp mile wdziany jestem na takie propozycje. Server robię dla was nie dla mnie , a i żeby nie było nie piszcie mi ile z kasy z tego będzie bo nie jestem w stanie wam tego powiedzieć zależy od ilości graczy i od ceny hostingu .

Bo liczy się przyjemność gry a nie kasa . Pewnie wiele osób zrezygnowała z globala z kliku powodów takich jak : wszystko prawie płatne, duża ilość hakerów  oraz chamstwo graczy , a przecież liczy się w wspólna gra możliwość inteligentnych kulturalnych oraz sympatycznych rozmów oraz dobra zabaw podczas gry . Dobra kończę   bo pisze i pisze a server sam się nie zrobi xD . Nie obchodzi mnie co myślicie o tym poście czy to SA kocopoły jakieś  czy co on  w ogóle   pisze jakiś debil  czy coś :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...