Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GRY PILNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, szukam jakiejś fajnej gry nie online (typu metin lol) tylko single, chodzi mi o cos w stylu bf, assasin w której jest jakaś akcja odpada gta, skyrim, gotik, po prostu szukam jakiejś dobrej produkcji niezależnie czy to jest strzelanka, czy samochodówka ;p
nagradzam laikami.

Opublikowano

- Saint's row

- Call of Duty

- The godfather

- Mafia

Takich gier jest bardzo dużo. Wymieniłem te najciekawsze moim zdaniem.

Opublikowano

- Saint's row

- Call of Duty

- The godfather

- Mafia

Takich gier jest bardzo dużo. Wymieniłem te najciekawsze moim zdaniem.

mafia gralem, w ojca chrzestnego tez saints row odpada grałem u kolegi i nie podoba mi sie a co do CoDa to dokładnie co byś polecał?

Opublikowano

mafia gralem, w ojca chrzestnego tez saints row odpada grałem u kolegi i nie podoba mi sie a co do CoDa to dokładnie co byś polecał?

To zależy. Każda część ma w sobie coś innego. Jednak moimi faworytami są Modern Warfare część pierwsza oraz Black Ops również część pierwsza.

Opublikowano

DayZ Standalone, War Thunder, Surwarium, które niedługo wyjdzie.

DayZ Standalone jest grą multiplayer. A autor wyraźnie napisał że szuka gry singleplayer. War Thunder o ile się nie mylę też jest grą multiplayer.

Dodam też od siebie że ostatnio dużo osób poleca grę Don't Starve. Czy jest w niej akcja tego nie wiem grałem 5 minut i mi się znudziło choć jeśli grasz w metina itd. to może taki lekki klimat rpg ci się spodoba ;)

Opublikowano

DayZ Standalone jest grą multiplayer. A autor wyraźnie napisał że szuka gry singleplayer. War Thunder o ile się nie mylę też jest grą multiplayer.

Dodam też od siebie że ostatnio dużo osób poleca grę Don't Starve. Czy jest w niej akcja tego nie wiem grałem 5 minut i mi się znudziło choć jeśli grasz w metina itd. to może taki lekki klimat rpg ci się spodoba ;)

Sorry, nie zauważyłem, że single player.

Metro: Last Light, Far Cry 3, Saints Row IV,

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

DayZ Standalone, War Thunder, Surwarium, które niedługo wyjdzie.

War thunder grałem, nawet spoko.

Nie lubie zbytnio takich gier, ale dzięki.

Sorry, nie zauważyłem, że single player.

Metro: Last Light, Far Cry 3, Saints Row IV,

Far Cry 3 grałem, saints row nie chce a te Metro obczaję dziękuje :)

To zależy. Każda część ma w sobie coś innego. Jednak moimi faworytami są Modern Warfare część pierwsza oraz Black Ops również część pierwsza.

Slyszałem ze COD to jest gra bardziej nastawiona na multi, i maja chujowe single, to prawda?

Opublikowano

Slyszałem ze COD to jest gra bardziej nastawiona na multi, i maja chujowe single, to prawda?

Nie do końca to prawda. Obecne częśći może i tak. Ale starsze pokroju black ops'a czy też Modern Warfare mają niesamowitą fabułe. Szczególnie Modern Warfare znany także jako Call of duty 4. ;)

Opublikowano

TorchLight podobne do metina.

Masz 3 klasy, mozesz miec zwierzatko, ktore Ci pomaga. Trzeba expic itp.

ZAJEBISTE! (gra offline)

Opublikowano

Battlefield 3 ;p

napisałem że gry typu bf wiec raczej chyba grałem w bfa co nie?

TorchLight podobne do metina.

Masz 3 klasy, mozesz miec zwierzatko, ktore Ci pomaga. Trzeba expic itp.

ZAJEBISTE! (gra offline)

obczaje wydaje sie fajna, dzięki

Max Payne

GTA

Warcraft

gta grałem, a max payna obczaje, warcraft mi sie nie podoba, dzieki.

Opublikowano

The incredible adventures of Van Helsing, Minecraft(huehue), Civilizaton V/Europa Universalis IV, Dirt 3, CoD MW2, Company of Heroes I/II

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...