Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie rozumiem, jak nabija się ranga w CF?

xdaczajuplx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie,nie rozumiem jak nabija się ranga w cf,przykład-

ja mam chyba second leu coś tam,taki przeżroczysty słupek i któryś tam stopień tego,killsów 80 tysięcy,death ok 40,gram często,z reguły mam mvp-ace w jednym.

Spotykam zaś ludzi z efektami o niebo gorszymi,o niebo znaczy się np z 6 tyś k i z 5 deth a są w wyższych rangach,-jak to kużwa zz tym jest??? czaję że chodzzi o expa ale skąd te różnice?

Dodatkowo z reguły jestem mvp-ace ,rzadko zdarza mi się nie wygrywać rozgrywek,nigdy nie hakuję,więc o co tu biega???

Skoro exp decyduje to jako piekielnie dobry gracz powinienem mieć go w huj....

Opublikowano

Dobrze dobrze.

Oni po prostu kupują bonusowy exp, bądź grają więcej na mapkach SD.

Skill w tej grze niestety nie wpływa na exp.

Na exp wpływa kilka czynników: kille/czas gry/akcje(sd/gm) oraz dodatkowe, czyli boosty na exp oraz logiczne jest to, że najlepszy gracz meczu dostanie bonus 100+.

Opublikowano

To by się wtedy zgadzało....Ja praktycznie nie gram na s&d i gm,może kilka razy przez parę lat buszowania na cf-ie eu i na,nie lubię poprostu tych modów,wolę td .Chwilę grasowałem w jakimś klanie ale kiszka było,psia atmosfera i darcie kotów między małolatami,podziękowałem im po tygodniu bodajże,tam właśnie pyknąłem parę razy s&d.Dzięki kolego za odpowiedż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...