Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem Eruris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , otóż mam problem z prywatnym serwerem Eruris jakoś tak od godziny 10... 
Z początku nie chciało przenieść mnie na mapę " Kryptona Poległych (180) - więc uznałem że lag i wyłączyłem Erurisa , lecz jest godzina 11 i kiedy próbuję wejść na serwer wszystko jest ładnie pisze że się loguje ale w międzyczasie kiedy pisze że się loguje występuje CHYBA jakiś lag... Czekałem już 2min i nic.. Nie pisze że brak połączenia z serwerem ani nic z tych rzeczy więc nie wiem o co chodzi... Jeśli źle się rozpisałem chodzi mi o logowanie przed wybraniem postaci :).. Menadżer urządzeń też nie pokazuje aby w trakcie logowania  , proces " eruris.exe " nie odpowiadał - więc jest niby wszystko ok... I zapytanie czy Wy też tak macie? Nie mogę liczyć na stronę bo przecież kiedy pisze że CH online to chodzi o divineworld :)) .. Jeśli macie jakieś sugestie co i jak zrobić aby się móc zalogować to piszcie , każdą rozważę! I niech nie będzie , odbugowywałem postać ... 

Dziękuję i pozdrawiam. 

Opublikowano

Też tak mam ;/ Ostatnio była taka sama sytuacja , że nie można było się zalogować i myślałem , że znowu upadł , a tu jednak nie . Mi się zdaje , że to może jakiś problem albo coś :)

Opublikowano

Nie :) Mi już w ogóle pisze że " Zostaniesz połączony z serwerem :)

DDosy, lub przerwa techniczna.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...