Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie preferowanych skryptów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam jedno ale nieco złożone pytanie do starych/młodych wyjadaczy bol,a oraz znających dobrze lol'a.

Jakie skrypty polecacie z autopsji na poniższe postacie:

darmowe bez VIp'a. (a inne może z czasem jak w tym się ogarnę na chwilę obecną płatne są nieistotne)

1)Aatrox

2)Darius

3)Diana

4)Master yi

5) Jinx

6)Rengar

7)Leona

8)Sivir

Prosiłbym byście podali w miarę możliwości linki do konkretnego skryptu oraz o rade na co zwracać uwagę przy wyborze/ doborze skryptu do bol'a tak by więcej nie zawracać wam głowy a samemu nauczyć się w tym orientować.

za okazaną pomoc będę wdzięczny

Z Poważaniem 

nikt007 :)

Opublikowano

Cześć, ja grałem na zwykłym Diana Combo od eXtragoZ'a , wystarczy go zaznaczyć w zakładce "Bol Mods" ;)  W grze powinieneś ustawić focus na co tam masz najbardziej nafeedowanego w enemy i tryb LessCastPriority (Patrzy na hp, i resisty) Bardzo dobrze mi sie tak nią grało. Co do reszty sie nie wypowiem bo nie używam żadnych skryptów do tych postaci. Nie jestem żadnym obeznanym człowiekiem w tym temacie więc jak ktoś uważa że pisze głupoty to warto mnie poprawić. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dzięki wielkie za odpowiedz:)

jako że miałem dość czekania ta free bol to zakupilem konto VIP i moje pytanie jakie skrypty oplaca mi sie posiadac z tych wyzej wymienionych postaci lub do tych co da sie cerrowac gre a nie uwzglednilem ich tu oraz z tych co ulatwiaja gre.

dzieki wielki za odpowiedzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...