Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dużo się

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graficznie różnią ustawienia średnie od tych trpche nizszych(wygląd postaci i skili)?? I mam net 120 mb/s i na średnich 20-30 fps dam rade streamować?? Jak np zmienie na low.

Opublikowano

Ledwo widać różnicę, do tego mało co skoczy ci FPS. Jak będziesz streamował to będzie ci zacinało ;). PS Nie uraź się, ale i tak małą oglądalność zdobędziesz. Ludzie wolą oglądać lepszych graczy od pierwszego lepszego lolowca. 

Opublikowano

streamujac wyciagniesz 25 fps w tfach okolo 15-20 wiec nie wiem czy sie to oplaca bo ani to grac ani ogladac przyjemnie 

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Ok będę streamował na laptopie (na very hight 200-250 fps) ale teraz czego jak streanowac chce mam 0 kb/s wysyłania??

Opublikowano

Ok będę streamował na laptopie (na very hight 200-250 fps) ale teraz czego jak streanowac chce mam 0 kb/s wysyłania??

0kb/s? To w ogóle możliwe? Przy takim internecie chuja zrobisz. Streamy bez szybkiego upload są gówno warte. No chyba, że bedziesz nagrywał a potem wrzucał na kanał na yt, wtedy to może może. 

Opublikowano

Mam 20 mb uploadu, ale w obs wysyla stream 0kb/s i napis konwersacja trwa zbyt długo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...