Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak podniesc MMR?

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak to jest z tym MMR wystarczy wygrywac zeby bylo wysokie?? czy da sie cos jeszcze zrobic, poniewaz nie raz trafiaja sie takie ,,trolle" ze nie da sie wygrac. I czy to prawda ze jak gra sie z osoba z wyzszej dywizji to MMR rosnie a jak z nizszej to spada?

Opublikowano

Nie to nie jest prawda. Musisz grać grać grać i wygrywać jak najwięcej jedyny sposób.

czyli jak gram duo z kolega to nie moze mi przez to spasc MMR nawet jesli ja jestem np. z platyny I  a on z bronzu V ?

Opublikowano

Żeby podnieść MMR musisz mieć więcej wygranych niż przegranych np. 6win 2 losse. sprawdź sobie na lolking.net...

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Żeby podnieść MMR musisz mieć więcej wygranych niż przegranych np. 6win 2 losse. sprawdź sobie na lolking.net...

Gówno prawda , jeżeli grasz duo z słabszym to MMR ci spada cholernie w dół :)

Bostuje konta i grając duo z słabszym kontem mmr spadło o ponad 100 :)

a7syt1.jpg

XShowteqX_eune_13_3_logo.png

ORAZ INNE SMURFY GOLD+

Opublikowano

A ja Mam Wyjebane Na To MMR po Chuj to Wgl Jest :D

Wieksze MMR tym wiecej dostajesz PKT i mniej tracisz :)

I miedzy innymi dla tego jak jestes np platyna to dobiera ci gold'y 1/2 i platyny (o ile masz MMR na odpowiednio wysokim poziomie)

Przy czym te gold 1/2 to jak jestes w platynie 5 i opcjonalnie 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...