Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Kupiłbyś/aś NFS Underground 3?

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie z nudów natrafiłem na artykuł o NFS Underground 3. Gdzie twórcy gry powiedzieli, że "muszą mieć pewność iż sprzeda się w 15 mln egzemplarzach" wtedy zrobią NFS Underground 3. I tutaj takie pytanie do was kupilibyście? Ja osobiście tak jeżeli klimat byłby jak w 1 i 2

Opublikowano

Ja osobiście bym nie kupił. Gry wyścigowe nie są dla mnie :). Gram w NFSW, bo dużo moich znajomych gra a czasem fajnie się z nimi pościgać. 

Opublikowano

Ja bym na bank kupił, nie gram z byt dużo w tego typu gry (wyjątek- nfs world), ale nfsu jak i u2 strasznie mi się spodobały, szczególnie pod względem klimatu i obszernych możliwości jeśli chodzi o tuning aut.

Opublikowano

Jeżeli by to nie było coś w stylu tego nowego mw, to pewnie bym kupił.

graphic.png

Opublikowano

Mimo, że jestem fanem serii to nie kupiłbym. Wypuszczają te NFSy teraz tylko dla pieniedzy, a nie graczy. :/

Opublikowano

nie kupiłem Need For Speeda od czasów normalnego Most Wanted. 
wydaje mi się że byłoby tak samo jak np. z Duke Nukem'em, niby Duke, niby dobre, a gniot.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Śmieszne zdanie padło z ich ust "Twórcy zrobią go, o ile będą szanse, że gra sprzeda się w nakładzie... 15 milionów egzemplarzy."

Co to ma być? Jak zrobią coś porządnego to się sprzeda, a jak nie to nie...

Aktualnie nie kupiłbym, jest dużo gier wyścigowych bardziej rozbudowanych, które niedługo będą pojawiały się na rynkach.

Musieliby zrobić coś naprawdę oryginalnego, aby osiągnąć wysoką ilość sprzedanych egzemplarzy.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja nie kupiłbym, ponieważ EA idzie teraz tylko w Grafike i Fizykę gry. Nie ma już rozbudowanego świata ani dobrej rozgrywki na kilka dni.

Jak napisał TheVolume NFS niedługo dostanie porządną konkurencje na rynek więc stracą na graczach.

Opublikowano

Kupiłbym ale pod 1 warunkiem. Pod takim, że można tuningować samochód np. karoserie, felgi, zmieniac kolor samochodu i nakładac naklejki. Jeszcze jedno, fabuła chodzi mi o to, że jest jakaś akcja jak w NFS C, posiadanie własnego teamu i przejmowanie terytorii.

Opublikowano

Tak sobie z nudów natrafiłem na artykuł o NFS Underground 3. Gdzie twórcy gry powiedzieli, że "muszą mieć pewność iż sprzeda się w 15 mln egzemplarzach" wtedy zrobią NFS Underground 3. I tutaj takie pytanie do was kupilibyście? Ja osobiście tak jeżeli klimat byłby jak w 1 i 2

I to jest dowód na to że robione dla kasy, nie kupię, nie spiracę, wątpie by gra ta była zrobiona z innego powodu.

Opublikowano

Jeżeli to byłaby tematyka i klimat z undeground 2 tyle że z jeszcze lepszą grafiką i jakimiś dodatkami to czemu nie.

carsbazar.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...