Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Boty dla tibi 10.30+ [ Redbot/xenobot/tibiaauto]

qwerty mix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak kazdy wie dostac bota na tibie 10.30+ jest ciezko tym bardziej za free....

Dlatego chce wam pomoc i zaproponowac strone na ktorej mozesz nabyc boty dla tibi 10.30+ :

xxx

Macie tam co tylko byscie chcieli nie musicie placic za kupno bota [zalozyciel tej strony pewnie tez jest przeciwko naciaganiu ludzi} !!

Strona czysta od wirow itp...

szanowna administracjo nie usuwaj tego postu dlatego iz tym postem wychodzimy na przekor wszystkim oszustom!! i zlodziejami!!!

Opublikowano

to bardziej reklama serwisu... ale przyznam że strona ładna dla oka.  Ale już po pierwszym pobraniu Chrome całkowicie zablokowało pobieranie gdyż plik jest "złośliwy". 

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

kolego up  nie wiem za co masz membera pewnie za dobre uczynki ale to co piszesz up do nich nie nalezy z tego co wiem bardzoe duzo osob pobiera z tej strony teraz i jakos nikt nie ma problemu z ufo hehe tzn... tak jak ty piszesz "zlosliwe oprogramowanie" zmien przegladarke albo zmien taniego avasta na lepszy anty wir i nie pisz takich bajek tu bo psujesz tylko to by inni mogli pobrac sobie boty za darmo ;)  co do reklamy to nie jest reklama ;)  nie mam z tego zadnej koryści  wiec reklama odpada.....  udostepniam ta ta strone  ze wzgledu na to ze tu juz na mpc forum 9/10 to oszusci i zlodzieje co promuja lub probuja pomoc innym W TEN ZLY SPOSOB....  

JA POPROSTU MÓWIE STOP OSZUSTOM I ZŁODZIEJSKIM DRANIOM...

Opublikowano

A więc mam Ci wieżyć na słowo honoru, że wszystko z tej strony jest "czyste"? Nawet skanów tych plików nie dodałeś, więc jak mam wierzyć w szczere intencje? Bo sprawdzeniu, i komentarzach widzę, że nie dodałeś keyl czy innego ścierwa, ale to nadal jest 5/10.

PS To że dasz sobie Najlepszą odpowiedź nie sprawi, że zwiększysch zaufanie.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

hobby masz progarmowanie tak? czyli jakies pojecie na temat komputera masz? wiec nie wiem dlaczego oczerniasz mi post? 

po drugie nie wiem co ci nie pasuje? to ze udostepniam strone gdzie sa free boty? hhee moze ty jestes kolejnym kolesiem co sprzedaje boty i skrypty ? i robie ci na wspak ze 

wkoncu znalazl sie ktos kto ma w dupie za przeproszeniem kretynow co patrza naciagac innych ludzi na kase... 

chyba ze nie masz co robic i nabijasz sobie posty z takich glupich uwag ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...