Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Aion

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Krótko - Włączam Aion'a ( Jeszcze jedno długo się włącza- jest te zdjęcie miasta małe i może po 4/5 minutach włącza się full screen i te 2 napisy na czarnym tle też trochę zejdzie zanim się załadują ( 4/5minut) a potem to już normalnie ) i tak loguje się na postać klikam Esc i opcje , i tu jest problem po naciśnięciu Opcje gra się zacina, po ok minucie wychodzi do pulpitu zostaje tylko mały czarny ekran w lewym górnym rogu a reszta ekranu mryga , mogę włączać inne gry, internet wszystko ale ekran mryga !! Ktoś kto ma epilepsje to by padł! Mam Windows 8.1, kilka miesięcy temu wszystko ładnie śmigało, gra włączała się w maksymalnie 2 minuty, próbowałem zmienić tryb zgodności na inny, zmieniłem na Windows 7, XP, Vista, i na tych zgodnościach po naciśnięciu opcje w menu Esc, gra się zacinała, lecz po 3/4 minutach te opcje się ukazywały, podobnie było potem przy naciśnięciu zastosuj. Sterowniki karty graficznej były niedawno aktualizowane, ( po wystąpieniu błędu z grą ), chciałem spróbować włączyć Aion'a z kartą graficzną Nvidii, gdyż domyślnie włącza się z kartą zintegrowaną, lecz w żaden sposób nie udaje mi się tego zrobić, włączam panel Nvidii, wybieram aion'a tryb karty graficznej wysokiej wydajności  Nvidia, zastosuj, a wraz te wszystkie ustawienia ( niby są zapisane, bo wszystko zostaje ) ale przy PPM na ikonkę Aion'a domyślnie włącza się z zintegrowaną kartą graficzną, nie wiem czy to jest tutaj problemem, przy innej grze to pomogło. Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...