Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ski jump mania

Noobuser2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoki narciarskie

Ski jump mania jest to gra przy której każdy się odstresuje. 

Na początku tworzymy postać, wybieramy płeć i i nick. 

Z samego początku powinniśmy wykonać skok próbny który możemy wykonywać w nieskończoność bez utraty energii czy pkt. skoków. Polecam to dla początkujących.. ;)

Gra jest zbudowana w ten sposób że każą nam robić samouczek ja uważam że to bez sensu. Robiłem około 7 kont i testowałem każdą strategię i mam swój najlepszy sposób na rozwój postaci. ;)

Na początku wbijamy 4 poziom na misjach(zadaniach). 

Ulepszamy statystyki do 14-15.

Atakujemy w pojedynkach najsłabszych graczy żeby wygrać 5 pojedynków z rzędu.

Otrzymujemy nagrodę za osiągnięcie - tą nagrodę wydajemy na ulepszenie statystyk.

Dalej atakujemy najsłabszych graczy tak aby wygrać 25 z rzędu bez porażki (osiągnięcia są za 5,10,15,20,25 wygranych z rzędu) co da nam około 

1 300 000 kasy i będziemy baaaardzo na plus w porównaniu z innymi. 

Gdy już pokonamy 25 osób z rzędu w pojedynkach rankingowych zaczynamy walczyć o pieniądze. 

W tym celu należy kliknąć na nick gracza z rankingu i tam w jego profilu zawalczyć o kasę. Tutaj tak samo należy wygrać 25 razy bez porażki aby zarobić grubo ponad 1 300 000 kasy. ;)

Jeżeli zrobimy taki start 50 wygranych bez porażki w tych 2 rodzajach będziemy baaardzo na plusie i gra później będzie dużą przyjemnością. 

Ps: Osiągnięcia często się blokują dlatego należy się wylogować i zalogować od czasu do czasu.

Serdecznie polecam tą grę ten krótki poradnik sprawi że każdy będzie miał dobry start.. :)

Reflink(jak ktoś wbije 10 poziom po rejestracji z niego to będę miał korzyści): 

Opublikowano

Świetna gra, polecam.

Bardzo fajna jest ta minigra przy skoku, która bardzo umila rozgrywkę :)

Serdecznie polecam :D

Opublikowano

Gram , fajna gra :) także polecam ;) im więcej osób będzie grało , tym będzie fajniej

@Edt

Na jakim wietrze najlepiej skakać ??

Modki to dźiffki

Opublikowano

Czym większy przy zielonej strzałce tym lepiej..;) To jest bardzo dobre. Dodam jeszcze że jak nie wiecie czy wygracie bo macie podobne statystyki to bierzcie skok normalny a nie automatyczny bo wtedy możecie zrobić lepszy wiatr, idealne lądowanie i lot i w 99,9% się wygrywa. A przy symulacji różnie bywa. Czasem przegra się ze słabszy co mnie już kilka razy wkurzyło..; D

Opublikowano

Kurr , 4 metry brakuje mi do tego wyzwania , na które jest 24 h z prawej strony ekranu ;D

Wyzwanie to pewnie już przeszedłeś.

Ciężko jest później, ja jestem teraz na 1 054 miejscu i staty mam 64-55-57 to ciężko jest coś wyżej ugrać. Do tego kasa się skończyła, kredytów nie ma, trochę lipa :/

A z tego co słyszałem to jak dojdzie się do jakiejś drużyny to niezła kasa leci, typek pisał, że dziennie ponad 60 milionów zarabia z samej drużyny, no i warto jeszcze dodać, że za puchar świata są kredyty i kasa liczona w kilku-kilkunastu milionach :)

///

Dobra, udało się. 840 miejsce, ale pewnie zaraz będzie 1200+ :C

Opublikowano

13 poziom , ciężko się expi na tych zadanich , o wiele łatwiej było na tych zadaniach z samouczka

Ja mam 14 i pół, tak samo wolno idzie. Mam nadzieję, że za "Dzienną Ligę" jest jakiś exp albo nagrody, zaczyna się o 19.30 to się sprawdzi ...

Ja jak teraz jestem na 668 miejscu to praktycznie nic ugrać już nie mogę, a jak wiadomo kasy brak :/

3b_en.jpg

Tutaj może być fajnie, tylko PŚ dopiero od 24 lvl :/

Opublikowano

Myślę, że bot do tej gry byłby lekkim chamstwem..; )

KeiS dziwnie ja z tym moim poradnikiem staty na 70 wyciągnąłem na 11 poziomie.. ;)

A co do bota to nie widzę naprawdę sensu. Na wyższym poziomie (miałem 24 ale ban za nabijanie sobie samemu reflinków) skoki miało się co 10-15 minut a to nawet przyjemność sprawia.. ;)

• 1 rok później...
Opublikowano

Wyzwanie to pewnie już przeszedłeś.

Ciężko jest później, ja jestem teraz na 1 054 miejscu i staty mam 64-55-57 to ciężko jest coś wyżej ugrać. Do tego kasa się skończyła, kredytów nie ma, trochę lipa :/

A z tego co słyszałem to jak dojdzie się do jakiejś drużyny to niezła kasa leci, typek pisał, że dziennie ponad 60 milionów zarabia z samej drużyny, no i warto jeszcze dodać, że za puchar świata są kredyty i kasa liczona w kilku-kilkunastu milionach :)

///

Dobra, udało się. 840 miejsce, ale pewnie zaraz będzie 1200+ :C

To Ci ktoś dobrych bajek naopowiadał... za członkowstwo w drużynie która ma Skicentre ukończone w 100% dostaje 14 200 na godz * poziom (w moim przypadku 14 200 * 54 = 766 800). Do tego mam sponsorów na ponad 280 000 tys.

Za skoki w Pucharze Świata dostajesz kasę zależnie od tego jak Ci idzie. Kredyty i punkty bonusowe są, ale są to bardzo skromne ilości.

Ja mam 14 i pół, tak samo wolno idzie. Mam nadzieję, że za "Dzienną Ligę" jest jakiś exp albo nagrody, zaczyna się o 19.30 to się sprawdzi ...

Ja jak teraz jestem na 668 miejscu to praktycznie nic ugrać już nie mogę, a jak wiadomo kasy brak :/

Tutaj może być fajnie, tylko PŚ dopiero od 24 lvl :/

Za Dzienną Ligę i Skoczka Dnia dostajecie hajs jeśli ukończycie w najlepszej piątce w danym dniu... czym wyższe miejsce tym więcej.

Inwestujcie w atrybuty, sponsorów i umiejętności. Na początek ograniczajcie obiekty do minimum... dojdziecie do wyższych poziomów (40+) to wtedy można kupować obiekty ponad to co jest wymagane.

No i żeby nie było że pi...ole 3 po 3 to łapać screenshoty...

https://shu.yt/QzMJd/ https://shu.yt/Qgny4 / https://shu.yt/br296 / https://shu.yt/boX7P / https://shu.yt/bD6lv / https://shu.yt/EXXvy

Chyba starczy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...