Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwany sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej szukamy sponsora do serwa no takiego mini sponsora ;) brakuje nam 15 zł dokładnie heh wiem to mało, ale wydaliśmy już ponad 170 zł a chcemy opłacić na rok, a kasy już nie mamy. Nwm dam GM na serwie czy jak pisać PW prosze 

Pozdro Team Glorias

start 15.03.14 

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Taka mała propozycja ... 

Zamiast kogoś w to mieszać to nie lepiej od mamy pożyczyć te 15 zł ?

I chcecie startować na VPS, za którego płacicie 185 zł na rok ? To co to za VPS ? Chyba, że coś źle przeliczyłem.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

sorka, ale do mamy nie pójdę bo z nią nie mieszkam... dokładnie ponad 250 za rok, ale mamy taniej, bo niby mamy ponad 1 rok juz na ich serwisie --1and1.pl-- i korzystamy z promocji ;d 

Opublikowano

sorka, ale do mamy nie pójdę bo z nią nie mieszkam... dokładnie ponad 250 za rok, ale mamy taniej, bo niby mamy ponad 1 rok juz na ich serwisie --1and1.pl-- i korzystamy z promocji ;d 

Skoro nie mieszkasz z mamą jak to powiedziałeś to z kim ? Babcia, dziadek ? Dom dziecka ? Poprawczak ? Bo to głupota żeby 15 zł nie dozbierać

Na takim czymś jak chcesz kupić to najwyżej możesz zrobić pliki dla kolegów z osiedla ^^ ( nie ujmując ) Po prostu wiadomo że normalna dobra maszyna to wydatek MINIMUM 800-1200 zł miesięcznie.

Opublikowano

Ogólniak.. z kolegą wynajmyje mieszkanie, a z resztą co sie bd Ci tłumaczył...

kase dopiero za tydzien dostane z pracy, a serwer mysze opłacić do czwartku, 2 osoby w Teamie, a za to 15 zł posada GM to nie jest duzo chyba co nie ...? o.O

Po prostu wiadomo że normalna dobra maszyna to wydatek MINIMUM 800-1200 

UP

jak dla mnie 8.0 GHz 6 GB ram 150 SSD to jest dobra maszyna, nie wiele serwów ma takie parametry, bo większość ludzi kożysta z Exone i takich tam tanich ze słabymi parametrami 

POZDRO

Opublikowano

kase dopiero za tydzien dostane z pracy, a serwer mysze opłacić do czwartku, 2 osoby w Teamie, a za to 15 zł posada GM to nie jest duzo chyba co nie ...? o.O

UP

jak dla mnie 8.0 GHz 6 GB ram 150 SSD to jest dobra maszyna, nie wiele serwów ma takie parametry, bo większość ludzi kożysta z Exone i takich tam tanich ze słabymi parametrami 

POZDRO

Nom, Good idea! Ja startuje z maszyną z Exone i płacę grosze... te 30zł..... a anty ddos mam jak nic!

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

UP

POZDRO

<hahaha> Wynajmujes zz kolegą i nie masz 15 zł przestań się upokarzać jezu ta twoja maszynka to syf ^^ masz tak małe pojęcie na ten temat że szkoda słów.

Nie polecam ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...