Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy za zapraszanie znajomych jest premia boost

majdan14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie. Dziś na stronie NFS World zauważyłem hasło... Zapraszaj znajomych do gry.... zdobądź premie boosts...

Co to oznacza? dostane darmowe boosty, gdy zaproszę znajomego?

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

Opublikowano

Gry zarejestruje się poprzez facebooka to dostaniesz BMW widoczne tam na SS. Co do SB to chyba 500 jak wg. Nie jestem pewny. Ja to robiłem jakiś czas temu i było tylko to BMW.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dokładnie to jest BMW Z4 M Coupe Limiter Edition

zqPZnc6.png Ja dodałem neon i szyby.

Dostaję się go za 3 rejestracje znajomych, ale polecam ci poprostu narobić sobie multi kont na fb, poprzez nie po rejestrować nowe konta do nfsa, i odebrać auto. Ja w te sposób w niespełna pół godziny zdobyłem to auto. A prawdziwi twoi znajomi mogą się zarejestrować, a mogą nie. 

Opublikowano

Gry zarejestruje się poprzez facebooka to dostaniesz BMW widoczne tam na SS. Co do SB to chyba 500 jak wg. Nie jestem pewny. Ja to robiłem jakiś czas temu i było tylko to BMW.

SB dostaje się po osiągnięciu 3lv w grze.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale w tym problem, że mi nie pisze, że zdobędę auto, tylko premię speedboosts ;/ hmm

Trochę to zrobili dziwnie... Auto na obrazku... a pisze o boostach.

_____
Jak się nie mylę, to kiedyś jak nabijałem sobie te konta (bo znam sposób, jaki to kolega wyjawił wyżej z multi) to pisalo, ze odbiore tą BMW. Zmienili chyba coś.

[centre]24243069859619485665.png[/centre]

Opublikowano

To jest chyba pic na wodę aby tylko graczy ściągać, a to auto jest pewnie niby specjalną wersją za SB. W innym przypadku by raczej tego autka nie było na obrazku.

Opublikowano

To jest chyba pic na wodę aby tylko graczy ściągać, a to auto jest pewnie niby specjalną wersją za SB. W innym przypadku by raczej tego autka nie było na obrazku.

Autko nie jest dostępne za sb, ale jest czysto kolekcjonerskie, bo do jazdy jest tragiczne, słabo sterowne i wolne.

Opublikowano

To jest wersja standardowa z malowaniem i słabymi częściami, ale ma zachęcić graczy, szczególnie nowych że to niby jakiś "rar", wersja żadka, unikalna i co za tym idzie-bardzo dobra.

O to mi chodziło ;)

Opublikowano

Na ucieczki w klasie C się nadaje :D Poza tym nawet przyjemnie się nią jeździ ;p

To zależy od umiejętności, ja w sprincie (mam go w klasie B) rozwaliłem typa z lexusem klasa S (GG WP EA za dopasowanie klas wozów), tyle że miał on 19 level bodajże.

Opublikowano

To zależy od umiejętności, ja w sprincie (mam go w klasie B) rozwaliłem typa z lexusem klasa S (GG WP EA za dopasowanie klas wozów), tyle że miał on 19 level bodajże.

Akurat lv ma tutaj mało do rzeczy ;) Może się przez to wydawać, że jest niedoświadczonym graczem, ale to nie musi być też jego pierwsze konto i może jeździć lepiej niż nie jeden 60-ty, który dobił go sobie na botach, więc tym się nie sugeruj.

To samo tyczy się aut, nie zawsze to, że auto ma wyższy overall (jest w wyższej klasie) jest równoznaczne z jego wygraną.

Mi czasami udaje się wygrać LFA z Cinque, ale nie można zawsze liczyć na szczęście (na to, że wylosuje nam samych no-skilli).

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...