Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy ten hack działa?

matibu06

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne jest to wirus :)

Zaraz przeskanuje, ale jeśli to miał być cheat do wota, to na 100% nie działa i jest wirusem.

Edit: Nie da się ściągnąć, wyskakuje brak danych... 

Opublikowano

Ta modyfikacja nic nie zdziała, liczba FPS będzie wciąż taka sama. Ten mod nie usuwa ale jedynie zmienia teksturę.

To dziwne, bo mi podskoczyły fpsy o około 15 :)

Opublikowano

Skanować nie muszę, bo tego nie odpalłem. Właśnie dlatego sie pytam, bo to z ruskiego forum, i w dodatku jako plik .exe to jakieś ryzyko jest. Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Skanować nie muszę, bo tego nie odpalłem. Właśnie dlatego sie pytam, bo to z ruskiego forum, i w dodatku jako plik .exe to jakieś ryzyko jest. Dzięki za pomoc.

Zapamiętaj nie ma hacków na golda czy kredki do wota ;)

Opublikowano

Nie ma i nie będzie.

Pewnie są, ale nie takie hacki o jakich myślisz. Odpalasz hacka, włączasz grę i PUF! masz wyzerowane złoto i kredyty. ;)

Opublikowano

Pewnie są, ale nie takie hacki o jakich myślisz. Odpalasz hacka, włączasz grę i PUF! masz wyzerowane złoto i kredyty. ;)

Hack Abra kadabra jest dobry , odpalasz Abraaa kadaaabra i za 2 minuty nie masz konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...