Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modyfikacje postaci i broni

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam za tutorial na zawsze dowolną broń. Wybrałem shotguna tego szybkostrzelnego,mniejsza o nazwę. Jest bez slotow na modyfikacje. Da się jakoś zrobić tak,by ten slot był?

2.U postaci mam 2/3 sloty na modyfikacje. Mam już jedną,tą od amunicji. Gdzie mogę kupić/zdobyć dodatkowe modyfikacje?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

1. Od kiedy z tutorialu darmowa broń ?!

2. Modyfikacje postaci odblokowujesz u kontaktów wbijając dla nich poziom. Tak samo zakupujesz je u swoich kontaktów.

Opublikowano

1. Od kiedy z tutorialu darmowa broń ?!

2. Modyfikacje postaci odblokowujesz u kontaktów wbijając dla nich poziom. Tak samo zakupujesz je u swoich kontaktów.

Normalnie. Miałem w e-mailu w grze na zawsze broń do wybrania. Da się te modyfikacje?^^

Opublikowano

1. Jeśli chcesz mieć slot w broni musisz kupić broń, w której ten slot jest. Odblokowujesz je przy wbijaniu Roles ( "J" ---> Roles ), bronie z tutorialu są bez żadnych slotów.

2. Modyfikacje do postaci możesz odblokować u kontaktów lub kupić od innych graczy na markecie.

Opublikowano

1. Jeśli chcesz mieć slot w broni musisz kupić broń, w której ten slot jest. Odblokowujesz je przy wbijaniu Roles ( "J" ---> Roles ), bronie z tutorialu są bez żadnych slotów.

2. Modyfikacje do postaci możesz odblokować u kontaktów lub kupić od innych graczy na markecie.

Jakich modyfikacji,jakie są ceny?

Opublikowano

Kup clotting agent 3 na markecie - ceny 75k-82k

2 mniej potrzebny skill to Happy Landings 3 - masz 100% pewność, że nie zginiesz skacząc z dachów - ceny takie jak wyżej

Co do punktu 1.

Nie da się ulepszyć broni bezslotowej. Musisz odblokowac broń z 1 slotem aby móc wkładac tam jakieś modyfikacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...